dijous, 23 de desembre del 2010

De compres nadalenques

Aquesta tarda ha sigut especial, sortint de la feina he arribat a una coneguda zona comercial, amb l’excusa de fer les darreres compres nadalenques, però amb la finalitat de quedar amb tu. Faríem veure que no ens coneixíem i deixaríem que tot el que explota només veure’ns agafés el seu propi ritme.
Vaig anar al restaurant pactat, ja eren gairebé les 15h i com era d’esperar no hi havia cap taula lliure. La cambrera em va preguntar si m’importaria compartir taula, que era l'única opció que tenia si volia dinar.
Em vaig asseure al teu costat i vam iniciar una conversa supèrflua: de compres nadalenques, de l’absència de paga extra per la crisi, de si feia fred o calor pel temps que era... Només les nostres mirades i els somriures que s’escapaven ens delataven, les nostres mans es van tocar sobre la taula, les nostres cames a sota... Cadascú va pagar el seu menú i ens vam acomiadar amb dos petons a la galta que em van cremar. Jo vaig declarar la intenció d’anar a provar-me un vestit per la nit de cap d’any.
Em vas seguir a pocs metres i quan vaig triar un vestit, tu vas aparèixer al meu costat i me’n vas donar un altre. El teu era molt més atrevit: més curt, més escot, jo no sabia si era capaç de posar-me’l. Vaig anar al provador i tu vas entrar darrera meu.
Em vaig treure lentament el jersei i els texans quedant-me en roba interior granate molt discret, em vaig posar el vestit que jo havia triat i tu vas dir que no, que així no es podia començar l’any mentre reies.
Per provar-me l’altre vaig treure’m el sostenidor, i em vaig posar el vestit. Jo anava a dir que era massa escotat i massa curt quan vas xafar-me contra el mirall, tenia tot el teu cos enganxat a mi, notava el teu sexe dur en el meu cul, em vas dir que t’encantava, vas posar una mà sota la faldilla buscant el meu sexe ja calent i amb l’altre et vas obrir pas per l’escot, per acariciar els meus pits, mentre em besaves el coll.
El teu dit acaronant el meu sexe m’estava tornant boja, vaig descordar els teus pantalons com vaig poder i vaig alliberar el teu sexe, que va colpejar el meu cul amb força.
Vaig tirar el cul enrere i et vaig demanar que em follessis, que necessitava alguna cosa més que dos ditets a aquelles alçades.
No t’ho vas fer dir, vas acompanyar el teu sexe fins el teu i el vas entrar d’una sola vegada. El meu plaer va ser enorme, notava el teu sexe dins el meu, i el teu dit al clítoris no deixava de moure’l lentament. Aquesta lentitud per una banda, però les embestides i les magrejades als pits per l’altre em van fer explotar. No sé dir si vaig contenir el gemec, no m’importava gaire.
Tu no havies acabat així que em vaig girar, em vaig agenollar i et vaig fer una mamada per pagar-te tot el plaer que havia sentit. De suau a intensa fins fer-te explotar i beure’m tota la teva llet.
Ens vam fer un petó als llavis, ens vam desitjar Bon Nadal, tu vas sortir del provador, jo em vaig tornar a vestir i vaig anar a pagar a caixa el vestit que tu havies triat. Potser per cap d'any algú me’l tornarà a treure, jo si més no pensaré en tu.