divendres, 30 de novembre del 2012

Matí d'hivern

Fa un matí realment gèlid, he estat fora de casa poc més de mitja hora i he tornat totament glaçada, entro a casa buscant l'escalfor i el canvi de temperatura fa que la meva pell comenci a bullir. Tinc una fascinant història  amb tu i desitjo ansiosament que arribi l'hora del nou capítol
Fa dies que els matins son molt especials, el joc de seducció via what's app va pujant de to, avui estic a casa i no tinc la pressa habitual. Quan sona el primer:  bon dia, ja somric, tu no ho saps però avui serà diferent, pujaré la temperatura al màxim.
Estic asseguda al sofà, només pendent de les sensacions del meu cos. -fa fred avui! , -gens ni mica, el meu cos bull i em vull tocar per tu, suposo que la directa t'ha descolocat, però em proposes que et truqui.
Mentre marco el numero descordo el pantaló, ja em comença a sobrar.
Sentir la teva veu accelera les coses, busco amb ànsia el meu clitoris, molt moll i inflat, que es contrau al notar la meva mà freda. però a poc a poc els meus ditets juganers que tan em coneixen em fan accelerar. Tu a l'altra banda del telèfon, sense temps per jugar. Avui sóc jo qui té les de guanyar.

Segueixo acariciant-me mentre em dius que sóc dolenta, que això no es fa, però els meus gemecs creuen la linia telefònica per provocar-te cada vegada més. Tu has de marxar i ens acomiadem estant tots dos molt calents.

Vaig a l'habitació, em poso còmode sobre el llit i segueixo jugant, et grabo en un missatge el xapoteig del meu sexe, els meus dits es mouen amb facilitat entre la humitat, la calor m'envaeix i aconsegueixo un orgasme  espectacular. Saber que tu rebràs el audio em posa calenta, podria seguir, sé que a tu t'agrada quan em torno boja i no deixo de jugar. Però avui amb un 1-0 em conformo, també tinc coses a fer.

T'envio l'audio i somric, sé quina serà la reacció, tot i que no la podré veure.

Bon cap de setmana