dissabte, 19 de febrer del 2011

en podques paraules

Una mirada que m’encèn,
Una paraula que m’estimula els sentits
Un petó que m’emociona
Una carícia que inicia un ritual
Un gemec que desperta el meu interior
Una cascada de sensacions creixents
I per fi… una explosió que apaga un desig

dilluns, 14 de febrer del 2011

A LA DUTXA

Vaig amb barnús perquè m'acabo de dutxar (sense res a sota), i he estat pensant en tu, m’he tret la roba lentament davant del mirall pensant en la cara que posaries si em veiessis. Però no me la imagino.

M'he ficat a la dutxa, he obert l’aixeta i l'aigua calenta ha començat a fregar la meva pell, la meva llengua juga a agafar aigua, mentre les meves mans acaricien el meu coll i comencen a baixar fins arribar als meus pits, començo a acariciar-los fins que es tensen, en aquest punt, una de les meves mans baixa pel meu abdomen, fins acariciar el meu pubis, busco entre els llavis del meu sexe fins a descobrir el meu clítoris, l'allibero totalment de la seva petita caputxa i començo a acariciar-lo fent petits cercles sobre ell.
Mentrestant, l’altra mà segueix sobant els meus pits, el meu cul, el meu abdomen, cada vegada amb més intensitat... Vaig notant el clítoris cada vegada més dur i al mateix temps noto una agradable calor en la meva vagina, el meu ditet no es resisteix i busca la vagina que l’espera càlida i humida. El meu dit entra tocant especialment la cara anterior, surt i torna a entrar, el meu sexe està molt mullat, no només l'aigua de la dutxa ...

Torno al clítoris, el segueixo acariciant, el pessigo suaument, tanco fort les meves cames per a notar la seva força i em poso a cent, el meu altre dit acaricia el meu anus, el meu clítoris batega de plaer, penso en tu, seguint el teu relat, ara seria jo qui et donaria una ordre: Ficame-la fins al fons!

Però com que no puc, poso un peu sobre la banyera, per deixar les meves cames obertes i torno a la meva vagina, primer un dit molt poc a poc, després afegeixo un altre dit i accelero el ritme una mica, intento sobretot acariciar la cara anterior i el clítoris al sortir, el dit que jugava al meu anus s'ha ficat una mica al cul, m'encanta ... Busco el pot del xampú que té una forma arrodonida i me’l fico a la vagina pensant que és el teu sexe, no he calculat gaire la mira i em sorprèn agradablement el seu diametre, entro i surto cada vegada més ràpid fins que noto una explosió dins meu, em corro pensant que tu hauries hagut de ser amb mi a la dutxa, els meus fluxes em regalimen per les cames que tremolen de la tensió alliberada i respiro profundament.
Quan acabo em dutxo i decideixo esperar que arribis només amb el barnús posat, i així he escrit el relat i així em trobaràs.