dimarts, 18 de març del 2014

Històries de germanes

Relat escrit a mitges entre "nenúfar" i jo. Ha sigut un veritable plaer ple d'emocions positives. Gràcies petita nenúfar.


N


Avui he plegat més d'hora de d’institut. La profe de naturals no ha vingut. Les males llengües diuen que és perquè es folla el profe de plàstica però ningú els ha vist, de moment. Com que la meva millor amiga havia d'anar al metge no tenia res a fer i he anat cap a casa. He vist el cotxe de la meva germana Clara aparcat davant de casa i he pensat que deuria estar a dins. I he entrat. Tenia gana i volia menjar-me un bimbo amb nocilla.


He entrat a casa, he tirat la motxilla al sofà com sempre i me n'he anat corrents a fer un pipi. Estava asseguda pixant i pensant en el pa bimbo i he sentit un soroll. Era com un gemec. Venia de l'habitació, la que compartim ma germana i jo. I si... al cap de ben poc he sentit un altre gemec. M'he mig espantat i he agafat ràpid un tros de paper per eixugar-me el conyet del pipi, m'he apujat les calcetes i els texans i he anat cap a l'habitació. De camí he sentit un comentari. Ma germana deia: mmm, així... llepa'm.


He arribat davant la porta i estava ajustada, però un pèl oberta. Quedava prou espai com per mirar endins i així ho he fet. I he vist un noi d'esquena a mi, despullat, estirat al llit de la meva germana. A ella casi no la veia però la sentia a esbufegar. El noi li estava menjant el cony i crec que ella ho gaudia molt. Els ulls se m'han obert com taronges. M'ho he mirat amagada, a les fosques, i flipava. La Clara tenia les cames separades i el cap del seu xicot estava entremig, movent-se, bellugant-se... Les mans del noi li tocaven els pits, movent-los i masegant-los, i li veia els mugrons molt i molt durs. Llavors ella s'ha alçat i li ha dit que s'estirés, que li menjaria la polla com mai li ho havia fet. Crec que ha estat en aquest moment quan m'ha descobert, perquè s'ha girat i ha mirat cap a la porta. No ha dit res. Jo no he fet res tampoc. Però ella s'ha posat damunt el noi i, cara a la porta, li ha agafat la titola i l'ha començat a llepar i a menjar. Mai havia vist una polla en directe, mai. N'he imaginat moltes però cap de tan gran i gruixuda com aquesta. La Clara no parava de menjar-se-la, de moure el cap amunt i avall, de passar la llengua per aquell tros de carn rígid i moradet... I jo m'he posat molt i molt calenta. Quan no he pogut més i m'he ficat la mà dins les calcetes ja m'he trobat el conyet tot mullat. De fet, estava xop. No podia deixar de mirar cap al llit però la meva maneta i els meus dits tenien vida pròpia.


El meu “cunyat” gemegava de plaer i anava demanant que la meva germana parés, que es correria. I ella parava i arrencava. Quina màquina! La Clara s'ha incorporat i se li ha posat a sobre. Però ella estava de cara a la porta. S'ha encarat la polla a la vagina i ha descendit a poc a poc fins a tenir-la clavada fins al fons. Llavors pujava i baixava. Amunt i avall. Jo li veia el cos sencer a ella, amb el conyet obert per la polla del noi, la seva cintura, els seus pits botant cada cop que pujava i baixava, la cabellera deixada anar i movent-se a dreta i esquerra... ella gemegava i esbufegava. El noi igual I jo no he pogut més. El meu cony ha explotat de plaer i m'he corregut mirant a ma germana penetrada i regalimant.


Ells, però, no estaven, tot i que el noi no parava de dir que ja li venia. Jo no he pogut parar de tocar-me i he seguit i seguit fins a tornar-me a córrer un altre cop. M'ha vingut molt ràpid. I al meu “cunyat” també li ha vingut. Ha avisat a ma germana, que ha sortit de sobre seu se li ha posat a fer un 69, i ha engolit la polla del noi mentre ell li ha menjat el cony. Només he vist com la boca de ma germana s'omplia perquè el noi descarregava tota la seva llet. I ma germana obria la boca, gemegant, s'estava corrent també i al obrir la boca li regalimava la llet del noi que tenia dins. I jo crec que m'he pixat a sobre. O no sé què m'ha passat perquè mai havia tingut aquesta sensació de plaer tan forta que casi caic a terra marejada. Potser ma germana sap què m'ha passat... Si a la nit surt el tema li ho preguntaré...


K

Quan em vaig girar vaig veure la meva germaneta Núria a la porta, era aviat i no li tocava estar a casa però si volia mirar, no m’importava, sempre hi hagut confiança entre nosaltres malgrat la diferència d’edat, jo vaig seguir jugant i vaig pensar que després ja parlaria amb ella.

Havia sigut una tarda de bon sexe amb la meva parella. Quan vam acabar, la Núria ja no estava a la porta, a ell no li vaig dir res i el vaig acomiadar. La Núria estava asseguda a l’estudi fent deures, no quedava molta estona perquè arribessin els pares, així que vaig arreglar la habitació i vaig preparar una amanida complerta per sopar. Le vetllada va passar tranqui-la comentant noticies i el dia a dia. Eren poc més de les deu de la nit que la Nuria i jo vam dir d’anar a dormir, feia estona que les dues teníem ganes de parlar del que havia passat. Un cop a l’habitació ella posant-se vermella va confessar:

- Avui t’he vist, ho sento, no m’hauria d’haver quedat mirant

- No pateixis Núria, jo he vist que hi eres i no m’ha importat. Si vols preguntar alguna cosa del que has vist, que t’hagi sorprès o quelcom…

- Hi ha una cosa, a les pel·lícules que he vist el noi sempre la fica dins fort i ràpid. Vosaltres heu fet moltes coses.

- Hi ha moltes formes de plaer Núria, la penetració és només una de les formes. Cal jugar amb l’altre tot el que vulguis, però has de saber què t’agrada i dir-ho. Tu deus tenir la teva forma d’aconseguir plaer, oi?

- Bé, sí!, Jo em toco el clítoris normalment i m’agrada. Tot i que avui he acabat molt més mullada, com si m’hagués pixat.

- Avui a part de jugar amb el teu dit, tenies un estímul visual molt potent, veure’ns, imaginar-te que tu podies fer totes aquestes coses ha fet que anessis més calenta que de costum. El que t’ha passat és que t’has corregut. Hi ha dones que no ho fan mai, però no és difícil si saps com. Vols que te n’ensenyi? Vols aprendre a controlar-ho?

- Es pot? Seria fantàstic

Vam tancar la porta amb baldó, per si de cas. Li vaig proposar treure’ns la roba totes dues i relaxar-nos. Vaig posar musica suau a la cadena i vaig connectar l’ordenador i vaig anar a buscar un mirall petit. Volia trobar imatges que ens ajudessin a arribar al punt de desitjar masturbar-nos. Vaig buscar en els meus arxius un curt de l’Erika Lust que m’encantava i ens vam asseure cadascuna al seu llit, despullades. Vaig posar un pot d’oli de massatge entre les dues-

El curt avançava i la calor també. Jo amb veu calmada anava donant instruccions:

- Afaga oli i acaricia’t tot el cos molt lentament, comença pels braços, nota la pressió de la mà. Apreta més o menys segons t’agradi. Acaricia’t els pits, juga amb els mugrons amb la punta dels dits. Ara llepa els dits i torna a fer el mateix als mugrons amb els dits molls.

Jo feia el mateix que anava dient. Jo em vaig pessigar els mugrons, perquè m’encanta però no li vaig demanar que ho fes. Malgrat tot ho va provar i va gemegar.

- Ah, mmhh. Això no ho havia fet mai. Fa mal però m’ha agradat.

- T’has d’anar coneixent i sabent que t’agrada. Torna a agafar oli i seguim baixant per l’abdomen i passem cap a les cames. Suaument la part de dins de la cuixa i ens acostem al sexe. Toca i acaricia els llavis majors una mica més fort, els separem lentament i notem els llavis menors sensibles, fiquem un dit dins i ens quedem acaronant la humitat molt lentament, fent voltes a l’entrada de la vagina i pugem fins al clítoris.

M’acosto a ella amb el mirall i li demano que observi el seu sexe. És preciós, i està humit i molt vermell. Ella veu el seu clítoris per primera vegada i li demano que hi jugui, que provi diferents tocs: rodant a sobre, copets suaus, agafant entre dos dits… està molt excitada, totalment deixada anar i li demano que s’estiri. Li indico que posi un dit índex dins la vagina seguint la cara anterior, mentre amb el dit polze segueix fent pressió en el seu clítoris.

- Has de notar una zona toveta més suau. Quan la trobis, apreta i deixa anar doblegant el dit índex.

Els seus gemecs em van fer saber que l’havia trobat, practicament no podia parlar.

- Segueix no paris ara, relaxa’t, encara que tinguis la sensació que et pixes, no paris, no t’estàs pixant, només et correràs.

Els seus dits van seguir jugant, ella mateixa va trobar el seu ritme i al cap d’una estoneta es va còrrer tenint un gran orgasme.

Mentre ella buscava i trobava el seu ritme, jo redescobria també el meu cos. La lentitud que li he marcat perquè és relaxi m’està agradant molt més del que esperava. Estic descobrint el plaer de la calma que normalment no tinc. No us sabria dir si vaig acabar abans o després d’ella. Però compartir-ho va ser fascinant.

La vaig abraçar i la vaig ficar dins el llit. Li vaig fer un petó de bona nit i li vaig desitjar dolços i humits somnis.

Demà serà un altre dia.