divendres, 10 de desembre del 2010

La realitat supera la ficció II

La veritat és que fa 2 setmanes desprès de molt temps sense veure’ns vem quedar per dinar i sense saber dir qui va començar ens vem posar a parlar de sexe, una de les coses que tenim en comú és que tenim més imaginació que les nostres parelles. Tu m’has desitjat sempre i jo a tu també però les circumstàncies no ens han unit mai. Però avui ens acomiadem amb un petó humit als llavis i jo arribo a casa molt calenta. El dia següent et truco i descobreixo que els dos ens vem masturbar pensar en l’altre, la temperatura creix i tots dos estem decidits a saber quin gust té la pell de l’altre. Volem apagar el foc que ha començat. Ens truquem, ens intercanviem mails, jo vaig taquicardica i calenta pel mon, cada vegada que penso en tu em poso com una moto, estem a punt de complir un somni.
Em masturbo sovint pensant en tu, la meva parella nota la meva calentura perquè ha sigut la setmana amb més sexe de l’últim any, però en necessito més, molt més. Torno a escriure relats, els comparteixo amb tu, programo el que em posaré, et vull posar malalt només veure’m. Un texà estret, botes altes i un jersei amb un escot més que suggerent, sostenidor negre i tanga negre breu. A última hora només podiem quedat per dinar: 2 copes de vi, mirades discretes a l’escot, em vaig menjar el teu dit de la forma tan sensual com vaig poder, una petita mossegada als llavis, i a l’orella i la nostra temperatura pels nuvols. Hem deixes a casa perquè no tenim més remei i necessito apagar-me, m’estiro al llit i el meu dit busca desesperadament el meu sexe, el tanga està molt moll i em masturbo pensant en tots els detalls del dinar, i pensant el que podria haver passat o potser el que passarà.
Sincerament han sigut les 2 setmanes més calentes dels últims anys i no les oblidaré mai.

dijous, 9 de desembre del 2010

La realitat supera la ficció I

Podría dir que ha sigut un dia especial perquè tu m'esperaves en un hotel proper a la feina, que quan he sortit malgrat que feia aire jo no tenia pas fred, he rebut al mòbil un numero, que era la habitació que havia de buscar. sense preguntar res he entrat a l'hotel, he buscat l'ascensor i he pujat, estava molt nerviosa, tenia ganes de tu... la porta estava oberta tal com haviem quedat, només hi havia una llum suau provocada per espelmes i tu m'esperaves assegut comodament. Tal com he arribat t'he fet un petó als llavis, que s'ha anat allargat cada vegada més, fins que la teva llengua ha buscat la meva, les teves mans han trobat la meva pell eriçada sota la brusa i a poc a poc tota la roba ha anat caien al mateix temps que la nostra humitat augmentava. El meu sexe palpitava i la teva erecció era evident, no em vais poder estar de menjar-me amb molta lentitud el teu membre, em torna boja menjar-te. No et deixo acabar, encara m’has de durar una bona estona. T’acosto el meu sexe ben humit i tu el llepes amb deleit, el meu clítoris ben inflat respon amb petites contraccions a cada llepada, m’estàs tornant boja. Em relaxo i em deixo anar fins que em corro mentre tu xucles cada milimetre del meu sexe.
Et faig un petó als llavis i noto a la teva boca el gust del meu propi sexe, quin gust! M’agrada i el petó s’allarga, busca la teva llengua i desprès amb calma baixa pel teu coll, pel teu pit i troba de nou el teu sexe, però només el mullo una mica, m’aixeco, poso una cama a cada costat del teu cos i baixo lentament. Faig que el teu falo jugui amb el meu clítoris, amb l’entrada de la meva vagina i fins i tot el meu anus. Em supliques que et deixi entrar i amb un somriure viciós acompanyo el teu pene fins a la preciada cova i em deixo caure. La meva humitat envaeix el teu sexe i el teu gemec em confirma que et tinc molt calent. Et cavalco a ritme ascendent fins que ja no puc més, el meu sexe comenta a contraure’s i em corro salvatgement, l’augment de fluxe fa que tu explotis en pocs segons.

dimecres, 8 de desembre del 2010

Foundie de Xocolata (28/11/2010)

Avui per dinar he fet foundie de xocolata amb fruites i me n'ha sobrat, Ja hem sopat i estic aplatanada al sofà, la parella se'n va a la dutxa i jo vaig a desfer xocolata de nou.
Quan ell va sortir de la dutxa, jo l'esperava a l'habitació amb dues espelmes enceses i amb roba interior negre i una camisola de satí curta blau marí.
La xocolata estava fosa, ni massa calenta ni massa freda, en el punt just líquid però agradable pel cos i la boca.
Li vaig fer un petó als llabis i mentre li treia el barnús el vaig acomodar estirat sobre el llit. La seva erecció era evident.
Una frase que és una declaració de intencions:
-Avui estic despistada i per no perdre'm pel camí prefereixo marcar-lo.
Suco el dit en xocolata i li acosto a la boca, que ell llepa apasionadament.
Torno a sucar, camí des dels llabis, mugró dret, mugró esquerre, melic, zona alta interna de les cuixes, escrot, i sense pensar-ho gaire poso xocolata de forma generosa sobre tot el pene.
Em trec la camisola i la roba interior de la forma més lenta i sensual que puc, però amb certa pressa per començar el camí.
Un nou petó als llabis llarg i començo a esborrar amb la llengua el camí marcat.
La xocolata costa més de sortir del que m'esperava, però llepo, llepo, xuclo... i torno a llepar: el coll, els dos mugrons i vaig baixant lentament.
Mentre llepo la zona propera a la cuixa, el pene em golpeja la cara, busca la meva llengua, però encara falta per ell.
Segueixo llepant a l'escrot, també xuclo suaument per notar el testicle dins la boca. Noto el seu sexe dur molt aprop meu.
La meva llengua el comença a buscar. Llepant de baix a dalt, sense arribar al gland. Primer per davant repetides vegades, per la dreta, per l'esquerre, pel darrera, mmmmh... m'apropo al gland i el llepo, moc la llengua d'una banda a l'altre jugant, només agafo la punta, ara una mica més, un xic més avall, la meva boca va acollint el seu pene lentament, el deixa entrar, el mulla, el xucla, l'allibera i el torna a engolir ara amb més velocitat, amb més violència, amb més energia, amb més passió.
Estic cansada de xocolata, m'aixeco, li sello els llabis amb un petó mentre pujo sobre seu, poso una cama a cada banda i acosto el meu sexe humit i calent sobre el seu, passejo el pene per l'entrada, m'hi acaricio el clítoris i quan la seva cara i les seves paraules supliquen que el cavalqui, deixo caure del tot el meu cos, i vaig agafant ritme.
El meu sexe respon amb una calor intensa, un fluxe abundant i petites contraccions que acomoden el pene dins meu, es van accelerant les coses, anem augmentant el ritme, pugen els gemecs. Les seves mans al meu cul marquen un frenètic moviment de pujada i baixada, fins que quan estic a punt de corre'm, noto que ell explota, desencadenant que jo arribi al final amb una descàrrega energètica i una correguda bestial.
Un petó als llabis, unes caricies i una bona dutxa per anar a dormir molt i molt relaxats

Miting polític (25/11/2005)

Normalment no assiteixo a meetings, perquè em semblen tots uns mentiders, però la meva parella sí està afiliat i fa pocs dies vem aparcar els nens i vem assistir a un meeting no penso dir de qui, jo m'avorria d'allò més i crec que no era la única. La meva parella estava molt despistat parlant amb altres afiliats a pocs metres de mi, jo vaig començar a fixar-me en la gent, o millor dit en els homes que tenia aprop, ja estava a punt de concloure que no hi havia ningú aprofitable quan vaig notar una mirada intensa que provenia d'un home d'uns 45 anys, moré, ni alt i baix que tenia situat en sentit contrari a la meva parella... quan les nostres mirades es van creuar vaig deixar de sentir el que es deia des de l'escenari, se'm va eriçar la pell, i vaig notar aquelles pessigolles a la panxa tant divertides que feia temps que no sentia. De forma inconscient i perquè em notava la boca seca em vaig llepar els llavis, ell va somriure i em va picar l'ullet. Jo no m'ho podia creure. Lentament es va acostar i es va posar al meu costat. Em va xiuxiejar a la orella que el debat era un pal, i el seu alè em va fer estremer. Vaig apretar els llabis i sense adonar-me'n vaig tancar uns instants els ulls, moment que ell va aprofitar per mossegar-me suaument l'orella. La seva mà es va posar sobre el meu cul o potser només m'ho va semblar, però jo ja anava humida. En aquell instant vaig veure que la meva parella s'acostava i al girar-me també havia desaparegut el desconegut. La meva parella no va saber el perquè però quan vem arribar a casa el vaig repassar com feia temps que no ho feia. Qui diu que la campanya electoral és avorrida?

La lluna del 2010

Hola!
He començat a escriure a finals del 2010 de nou, però confio que el nou any pel que fa falta poc em porti moltes oportunitats i molt sexe que compartiré amb tots vosaltres.
Tot seguit us penjo amb la data en que es van publicar els dos curts penjats a http://webs.racocatala.cat/sexecat/

Per cert, aprofito per recomanar la pàgina.