dijous, 24 de febrer del 2011

Relaxació abans d'anar al dentista

Avui sortint de la feina havia d’anar al destista, he estat nerviosa tot el matí, no ho puc evitar, no és precisament que m’agradi la situació, malgrat que el meu destista està boníssim.
Quan he sortit de la feina he pensat que no podia ser que el dentista pogués amb mi, Així que he decidit arribar-hi més relaxada q habitualment, he agafat el cotxe amb el cap ja ple d’imatges sensuals que la meva ment anava creant amb cada persona que es creuava al meu voltant. Un  noi que se m’ha creuat m’ha repassat literalment amb la mirada i ha somrigut, jo li he tornat el somriure perquè en la meva ment ja només li quedaven els calçotets posats.
He arribat al cotxe i a cada semafor que trobava vermell m’acariciava per sobre els pantalons, la meva humitat anava pujant, el que més em posava era tenir un cotxe més alt que el meu al costat i notar que el copilot era conscient del que jo feia. He arribat molt calenta, a la sala d’espera estava inicialment sola i he aprofitat per confirmar que el meu sexe estava mulladet i … ho estava, m’he llepat el dit i cordat el botó del pantaló just al moment que entrava un noi d’uns 24 anys per la porta, m’ha preguntat si anaven gaire tard… quina veu tant sensual, jo no sabia on posar la vista, perquè ja me l’imaginava sense roba, entre les meves cames i menjant-me amb golafreria… Quan tenia aquests pensaments he sentit el meu nom perquè ja em tocava, m’he despertat d’un somni i molt relaxada he entrat a la consulta. El meu odontòleg m’ha preguntat com estava cortesment, s'ha assegut al meu costa i jo estava estirada i només mirava els seus llabis, el seu pit, el seu entrecuix i mentre jo tenia el cap en una altre banda, m’ha fet obrir la boca (el que jo hi hauria posat, mhhhh), el contacte de les seves mans als meus llabis em semblava més sensual que mai, la seva came tocava el lateral del meu cos, i de forma molt professional m'ha mirat i en pocs minuts m’ha dit que avui estava tot bé i que no calia fer res, que demanés hore en 2 mesos.
He sortit de la consulta accelerada i m’he creuat amb el noi de la sala d’espera, ens hem tocat breument al passadís, però ha sigut suficient per encendre’m encara més. He estat a punt d'anar al lavabo per apagar-me una mica, però tenia tard.
He agafat el cotxe, m’he pessigat els dos mugrons per tornar a la realitat i una vegada a casa m’he posat les boles xineses i he seguit fent encàrregs fins ara. Encara vaig calenta, i ho volia compartir amb vosaltres, i segur que trobaré qui m’apagui.

dimarts, 22 de febrer del 2011

Trencant la monotonia dels dissabtes

Era dissabte nit i tot semblava que seria una nit tan avorrida com les de les darreres setmanes, sofà i alguna pel·lícula amb poc argument, però mentre la meva parella es dutxava vaig agafar l’ordenador, vaig llegir algun relat, veure algú que ensenyava per cam i vaig trobar a faltar el xat convencional, sense cam i vaig trobar on xatejar en una finestra de sexe.
Vaig comprovar que la frase de fa 5 anys segueix sent igual d'efectiva, cosa que demostra que els tios no han canviat gens: “Sóc noia i busco algú que m’escalfi una mica”, van començar a sonar campanetes, eres moltes les finestres de privats que s’obrien i ara venia la feina complicada, triar algú o alguns que fossin bons escrivint, no massa pesats a poder ser evitar el castellà sud-americà (no hi tinc res en contra però personalment em posa menys), em sorprèn veure que no he perdut la pràctica, 6 finestres tancades directament: 1a frase no passa el cribatge, 3 finestres més tancades a la segona i unes 4 que mantinc una estona per acabar centrant-me en un sol afortunat.
Amb tot això la meva parella s’havia dutxat, afaitat i estava assegut al meu costat veient algun que altre video pujadet. Jo entre els cops d’ull al video i les converses em començo a escalfar, ell se n’adona i em demana que segueixi xatejant, deixa el video posat i comenta a menjar-me lentament, el coll, els pits… el meu abdomen, arriba al meu pubis… jo segueixo descrivint per xat com em menjaria la cigala de la persona amb qui xatejo, començo lentament per la punta, llepo de dalt a baix, xuclo, me la fico tota dins la boca...ell reconeix està calent, jo també hi vaig, la meva parella ja ha arribat al meu sexe i em menja amb devoció.
Jo confesso estar molt calenta i escric que vull follar, em poso a quatre potes al sofà, mans al teclat i una polla que sense demanar més permisos em penetra a fons. Escric aaaaahhhhh i més, les embestides segueixen i jo acabo explotant per primera vegada.
Segueixo xatejant, em demana que em posi un ditet al cul, ell fa servir els meus fluxes per humitejar el meu anus i després d’un dit, n’hi ha dos i després em perfora amb el seu sexe encara dur, no coordino quan escric, estic molt calenta i vull que el meu ciberrotllo ho sàpiga, el que no sabrà és que no només és per les seves paraules, tot i que m’estan ajudant molt, és directe, escriu bé, sap que vol i que vol que jo faci… li vaig fent cas, o millor dit algú li fa cas per mi. El meu dit al clítoris per augmentar la sensació i per no mentir quan dic que estic molt molla i que em llepo el dit i el gustet de sexe es deliciós.
Al mateix temps he demanat al ciberamic que es masturbi com si jo ho estigués veient, que vull la seva llet per mi, que la vull tota, que m’està posant molt i que em falta molt poc per acabar i vull que ell també acabi. Torno a corre’m, la meva parella també i em consta que el de l’altre banda de la pantalla també.
Vaig seguir xatejant una estoneta breu per cortesia i per acomiadar-me, mentre tenia la meva parella arropenjada sobre el meu pit i molt satisfet.
Quan vaig tancar l’ordenador una dutxa “especial” i a dormir fins diumenge.