dijous, 25 d’abril del 2013

Lligat per primera vegada


Aquell vespre havia de ser diferent, volia provar alguna cosa nova, saber fins on em deixaria arribar.
Li vaig enviar un missatge al mobil breu però clar: quan arribis de la feina dutxa’t, no et vesteixis, posa’t la colònia que m’agrada i estira’t al llit, sense preguntar res.
Quan ell va arribar jo era a la cuina, però ell va anar directament a la dutxa, vaig sentir l’aigua com queia, i només saber que m’estava fent cas ja anava calenta.
Jo li tenia preparada una sorpresa. A la habitació unes quantes espelmes donaven la llum suficient. M’havia posat una faldilla negra curta, mitges de reixa,  unes botes i un top negre sense roba interior i per completar el model, un antifaç i guants llargs negres.
Quan vaig calcular que havia tingut temps per cumplir totes les ordres, vaig anar cap a l’habitació, vaig entrar lentament, deixant que m’observés. Vaig obrir el calaix de la calaixera, vaig treure unes manilles de satí, li vaig lligar les dues mans, deixant el nus a la seva esquena i una mà cada costat del cos.
El meu nas va recòrrer lentament el seu coll, el seu pit… sí, s’havia posat la meva colònia preferida, m’encantava aquella olor, m’accelerava encara més.

Li vaig tapar els ulls amb un foular.

Jo em sentia poderosa però encara em faltava un detall. Vaig treure del calaix la fusta que havia comprat feia temps en un tupper sex mig de broma amb unes amigues, la vaig fer sonar a la meva mà i li vaig passar per la galta amb una caricia perquè notés la olor a cuir i sapigués que era el que tenia als dits.
La caricia va anar descendint pel coll, pel pit, per l’abdomen, per la zona de l’entrecuix, evitant l’erecció ja evident. A la zona interna de la cuixa em vaig permetre donar un primer cop suau, la meva sorpresa va ser veure que la seva erecció augmentava. L’altra cama va rebre un segon cop i la reacció va ser la mateixa. Vaig llepar sobre la pell que havia rebut el cop, tant d’una banda com de l’altra, i desprès vaig tornar a picar amb una mica més d'intensitat. La pell es va envermellir lleument i això em va excitar.

Li vaig posar el sexe sobre la seva mà, i li vaig ordenar que m’acaronés. Crec que la meva humitat el va sorprendre tant com a mi.

Mentre ell feia això, van caure alguns cops més, i al mateix temps els meus dits, o millor dit les meves ungles pujaven i baixaven suaument pel seu sexe, amb una calma que faria patir a qualsevol. Moviment molt i molt lent, que al final va reproduir la punta de la meva llengua.

Era una erecció que calia aprofitar, el meu sexe regalimava i el seu dit juganer estava xop.

Vaig llepar i mossegar lleument l’entrecuix envermellit, llavors vaig llepar els testicles, i me’ls vaig posar a la boca, primer un i després l’altre. Em vaig separar, sense dir res. Em vaig separar i el vaig observar. M’encantava veure’l al meu servei.

Vaig posar un peu a cada costat del seu cos i lentament vaig baixar el meu sexe fins posar-li el sexe davant la boca, li vaig ordenar que tregués la llengua i jo em movia com volia per sentir-la.

Quan ja no podia més, vaig deplaçar el meu cos cap als seus peus, i baixant de nou lentament em vaig ficar el seu sexe dins el meu sexe, que estava liquat i necessitava sentir-se ple urgentment. Mentre jo em movia al meu gust, els meus dits podien jugar en el meu clitoris sense ser observada. Només quan em vaig escòrrer vaig accelerar el ritme fins sentir que es buidava dins meu.

Llavors li vaig treure l’antifaç, el vaig deslligar i li vaig fer un petó.

El dia següent vaig rebre un missatge: Gràcies per fer-me sentir de forma diferent.