dimecres, 20 de novembre del 2013

Sala vemella III i última ... per ara


Estava quieta, de nou canvi de coses de lloc, moviment mobles i crec sentir una porta. Suposo que la helena es retira.

Quan em vaig girar ell estava assegut en algun moble baix, La nova ordre va ser agenollar-me de cara a ell, i posar-me a 4 potes. Al fer-ho la meva cara va quedar a la mida del seu sexe. Vaig esperar la ordre però no em va costar d’acceptar. Feia estona que ho desitjava.”Chupame la polla puta”. Mans clavades a terra, amb la llengua vaig començar a llepar, amb els llabis aguantava la punta i llepava i xuclava amb gana. Me la vaig ficar sencera a la boca i seguia llepant, vaig roçar amb les dents i em vaig guanyar una bofetada d’avís. “Cuidado con los dientes”. Vaig seguir llepant, mentre sobre el meu cul en pompa van començar a caure fuetades amb el floguer llarg, que començaven al cul però picaven amb força sobre el meu sexe, era el càstig per haver tret pinces de llibreta abans de rebre l’ordre de fer-ho. El dolor era intens sobretot quan picava sobre les pinces, però tenia el meu premi, m’estava menjant la seva polla i m’encantava, llepant, rodant, fins el fons i traient la llengua per llepar-li el principi dels ous, i les seves paraules no podien ser més estimulants “Que puta eres, joder cómo comes, cuantas pollas habrás comido, puta!”

Després d’uns minuts fantàstics em va fer girar. Va observar l’estat del meu cul. Inspecció manual i visual de l’anus, i em va treure les pinces. La tornada de la sang al meu sexe em va coure. Mans quietes, una altra cop amb genolls clavats a terra, al seu servei.

Les seves mans em van agafar del cul i la seva polla em va embestir, clavant-se dins el meu sexe fins el fons amb força i de forma repetida. M’encantava aquella violència, em sentia tan utilitzada, tan al seu servei que vaig estar feliç de que ell ho volgués fer.

Al cap d’unes embestides em va fer tornar a girar. “Cómeme otra vez zorra”, jo vaig tornar a llepar tan bé com sabai, la meva saliva regalimava per la comisura dels meus llabis, y ell va interposar la seva mà entre la polla y la meva boca y em va fer llepar les seves mans, els seus dits i em va mullar tota la meva cara de saliva. Després van tornar les fuetades, mentre jo seguia menjant com una poseida, i gaudint com una boja. “Quiere mi leche, puta?”, “Sí Señor”. Me apetecia tanto que el sí señor fué casi una suplica.

“Has sido buena puta, te la daré”

Em va fer estirar a terra amb el cap sota les seves cames, es va ajupir i es va començar a masturbar. “Cómeme el culo”. Ho vaig fer encantada, llepava el seu cul i el seu anus amb veritable devoció. Finalment es va córrer sobre meu, omplint tot el meu pit, la meva panxa i el meu coll de llet. Em vaig quedar inmòbil. Ell de forma cortés i molt esgotat em va netejar i em va preguntar si volia un altre orgasme. “No, estic bé señor”

Em vaig quedar molt relaxada i totalment extasiada.