dilluns, 6 de maig del 2013

In fraganti de bon matí

Desprès d’una setmana descansant molt malament per un refredat de primavera, vaig aconseguir dormir una nit sencera. Quan vaig obrir els ulls em vaig sentir molt relaxada i malgrat que no recordava que estava somiant, la humitat del meu entrecuix era més que destacable. Vais palpar el lloc de la meva parella, no hi era. Vais suposar que havia marxat ja a treballar però no vaig mirar l’hora.
Vaig posar-me de panxa al matalàs i vaig deixar la meva mà dreta sota, acaronant lentament el meu sexe vaig comprovar que la humitat no era somiada i vaig tancar els ulls per omplir el meu cap d’imatges. 
No vaig ni adonar-me que la meva parella entrava a la habitació, quan em va dir: -Veig que t’has llevat millor avui? Però és poc considerat que després d’una setmana de sequera juguis sola. Inconscientment vaig parar
Va seure al llit al meu costat i sense avisar em va donar una bufetada al cul. Em va fer cridar, però m’agrada i ell ho sap, Hi va tornar algunes vegades més. La meva mà estava quieta sota el meu sexe i jo notava com la meva humitat creixia. Quan ja tenia el cul ben vermell el va llepar i després va treure’m la mà de sota el meu cos i va llepar cada dit moll de fluxe deleitant-se i dient-me com li agradava que fos tan calenta.

Llavors va posar un puny en sentit vertical en la diagonal del meu sexe i em va ordenar que em movés sobre ell fins córre’m. Vaig començar a moure el maluc amunt i avall sobre el puny, notant cada rugositat, cada articulació. De tant en tant em queia una altra plantofada al cul i em va donar una ordre clara: còrre’t. No vaig fer-m’ho repetir. I després d’una estoneta vaig explotar, mullant el seu puny i quedant-me molt relaxada.

Vaig fer un intent de incorporar-me per tornar-li el favor, però va somriure i em va dir: Tu descansa, és la meva hora d’anar a treballar, aquesta nit m’ho cobro.