dimarts, 12 de novembre del 2013

Sala vermella II

Estava quieta a quatre potes com una gossa fidel. Sense moure’m gens, escoltant els seus passos. El vaig sentir sortir i entrar de la sala i moure coses, Em concentrava en la musica i en la meva respiració i això em mantenia relaxada. El calor entre les meves cames també em feia sentir viva, i el cul estava encès de les últimes fuetades. Tenia les mans i els genolls clavats a terra, les mans em pessigollegen de la immobilitat però no em va passar pel cap moure’m. Al cap d’una estona em va demanar que m’aixeques. Vaig obeir agraïda pel canvi de posició.

 La següent ordre era pujar a la camilla, i col·locar-me de nou de genolls. Les seves mans calentes van resseguir el meu cul, vaig notar el seu alè darrera les seves mans i mentre amb una mà m’obria el cony vaig notar una llepada al meu sexe que em va semblar un regal després dels cops. Em va fer baixar el cap per deixar el cul en pompa i va llepar una mica més, mentre amb un dit comprovava la humitat del meu sexe. Semblava satisfet de que anés tan calenta i per mi era molt estimulant tant la carícia com saber que l’estava escalfant.
Va obrir la porta que donava a la habitació.

En la mateixa posició va agafar la fusta i van començar de nou els cops d’intensitat creixent. Cada cop que sonava al meu cul, jo el sentia a la habitació contigua. Vaig estar segura que era l’helena que s’autoreplicava els cops per ordre del seu amo i Señor meu. Imaginar que em mirava encara m’escalfava més.
La calor de després de cada cop em semblava agradable. Quan el dolor es feia més fort un gràcies Señor aturava els cops i em regalava una carícia. Poc després va agafar un flogger de invenció pròpia que és més rígid, els primers cops tot i sé més intensos que amb la fusta eres suportables, però al cap d’unes fuetades el dolor es va fer intens. Crec recordar dir Gràcies Señor, però aquesta vegada els cops no es van aturar, pel que vaig entendre que el Señor volia que aguantés i vaig decidir fer-ho per ell. El dolor era intens però no em vaig moure i no em vaig queixar. Volia que ell estigués content. Jo ja no contava. Quan va canviar de natja, els primers cops eren suportables i m’atreveixo a dir que agradables, però els últims eren intensos, però jo seguia inmobil i callada.
Quan va parar recordo la sensació de que el cull em bullia, però el Señor estava content amb mi, cosa que volia dir que ho estava fent bé.
El descans va ser breu, va agafar un flogger gran i primer em va acaricia amb les cues de pell. Tenen un tacte agradable. Els cops van tornar, la intensitat del dolor augmentava, probablement perquè la zona ja estava sensibilitzada, i hi va haver un moment a partir del qual el dolor era molt intens, tant a la zona alta del cul com en els punts on les cues que s’escapaven del control, és a dir, les que van a espetegar a zones diferents de les ja dolorides, aquests últims potser per imprevisibles.

Però ja havia decidit que no em mouria, que no em queixaria, que volia que el Señor estigués orgullós de mi, així que malgrat que feia mal, em limitava a tancar els ulls i agafar aire a cada cop. Finalment les fuetades van parar. Ell va acaronar el meu cul, i les seves paraules em van confirmar que li havia agradat, que anava calent i que ho havia fet bé. Era una gran recompensa.

Va ordenar que em donés la volta a la camilla i em quedés mirant el sostre. Primer em va agafar el turmell dret i el va lligar a la pota, el mateix amb l’esquerra deixant les meves cames obertes i el meu sexe a la seva disposició. Després em va lligar els dos canells deixant els braços sobre el meu cap.

Petits cops amb fusta a sexe i just després vaig notar una vibració. M’havia colocat un vibrador al sexe. De forma quasi involuntària feia moviment amb la musculatura vaginal per sentir-lo més. Em posava molt calenta aquella sensació. Ell el va deixar posat i va situar-se al meu cap. Es va descordar el pantaló i em va permetre agafar-li la polla. Mà quieta, sense moure’s. Però notar que anava calent em va fer sentir molt puta i em va escalfar més. Em va posar un parell de pinces a cada mugró i va acaronar-los amb els dits.
Quan va tornar als meus peus va comprovar la meva humitat. Una mirada lasciva. “Un dia le pediré a helena que te coma ese coño de puta mojado hasta hacerte explotar”. Només imaginar-m’ho em vaig quedar al límit de l’orgasme, sobretot convençuda que ella ho estava sentint. Em va ordenar que em córrer per ell i quan vaig estar al límit li vaig demanar permís per fer-ho, la primera vegada malgrat tenir el permís em vaig quedar al límit, poc minuts després i després de tornar a demanar permís em vaig córrer quan la velocitat i intensitat del moviment amb el vibrador dins el meu sexe mullat va augmentar. Els gemecs no els vaig controlar, no vaig poder fer-ho, el silenci es trencava pel xapoteig del meu sexe i els meus gemecs de plaer. I vaig acabar deixant-me anar a les seves mans i agraint molt aquest plaer.


Mentre respirava acceleradament em va deslligar i em va posar dues pinces al meu sexe, un per banda, com a càstig per no haver dut les pinces que ell m’havia fet comprar.
Em va demanar que m’aixeques. Ho vaig fer i em vaig quedar dreta i quieta esperant nova ordre notant les pinces presionant el meu sexe encara palpitant de l’orgasme.