dijous, 9 de febrer del 2012

Un donut amb petit suisse

El bar on anava habitualment abans d’entrar a treballar estava tancat per reformes i vaig entrar al que hi havia a pocs metres, sovint ple d’estudiants a aquella hora.
Vaig entrar, les taules estaven plenes de nois i noies joves, carpetes, motxilles… Així que vaig decidir seure a la barra, per fer un cafè i un donut ja estava bé. Anava a seure que el vaig veure, estava com encisat observant-me, vaig aprofitar per mirar-me’l, devia tenir uns 20 anys i em va aguantar la mirada, cosa que no solia passar-me amb els petits suisses com ell. Vaig seure al tamboret, a prop de la seva taula. Vaig creuar les cames fent que la faldilla que duia pugés una mica més, la seva mirada clavada als meus malucs em va fer somriure, i em vaig mossegar els llavis sensualment, anava girant lleument el tamboret, per tal que pugues gaudir de la vista, de tant en tant canviava la cama que estava creuada per alimentar la seva fantasia amb el que podia veure entre les cames.
Perquè fer servir un tovalló, el millor del donut és llepar-se els dits, aquell dia no ho vaig fer de forma discreta, me’ls vaig llepar amb devoció, amb intensitat i amb cara de plaer.
Em va caure un tovalló de paper i em vaig ajupir per agafar-lo, mentre els seus ulls resseguien el meu escot, que en aquella postura era vertiginós.
Vaig girar-me per escriure una cosa i em vaig aixecar per anar al lavabo.
Al passar per la taula del noi hi vaig deixar el tovalló, en el que havia escrit: “si vols una bona mamada t’espero al lavabo”.
Vaig creuar la porta i la vaig deixar oberta, no va trigar ni 10 segons a entrar darrera meu i tancar la porta. Me’l vaig mirar als ulls, però aquesta vegada no va aguantar la mirada, tota la seva sang ja estava concentrada al seu paquet.
Vaig passar la meva mà pel paquet que em va saludar amb un petit salt i vaig somriure, i sense dir ni mitja paraula vaig descordar-li el botó i la cremallera, vaig baixar una mica l’slip i vaig alliberar el seu sexe. Vaig seure a la tapa del vàter i vaig començar a llepar-li els collons mentre amb la mà acariciava el seu sexe, llavors lentament vaig pujar fins la punta llepant el seu sexe. Vaig començar a jugar a la punta, la meva llengua anava d’una banda a l’altra i va començar a xuclar.
La seva mirada no perdia de vista el meu escot, i no deixava de mirar com el menjava, era fascinant veure la seva cara de plaer, d’excitació, de sorpresa… Jo vaig seguir menjant, xuclant i ficant-me-la fins el fons i jugant amb la llengua sense parar fins que vaig notar que començava a fer petites contraccions i poc desprès un crit que intentava no sortir va avisar-me que la seva llet estava a punt per mi, i així va ser. Una lleterada espectacular em va omplir la boca, me la vaig empastar sense dubtar-ho, em vaig aixecar, li vaig fer un petó als llavis deixant als seus llavis el gust del seu sexe i vaig sortir del bany.

Abans de sortir em vaig girar i vaig comprovar que havia recollit la meva targeta de visita i se l’estava mirant, li vaig clicar l’ullet i vaig desitjar que malgrat la inexperiència fos capaç de comunicar-se de nou amb mi, ara me’n devia una i no li pensava perdonar pas.