dijous, 14 de juliol del 2011

La taca

Quan vaig recollir la faldilla a la tintoreria la taca que tenia encara era evident, vaig demanar per l’encarregat que va resultar ser un noi més o menys de la meva edad que havia heretat la tintoreria de sa mare. Em va sorprendre i me’l vaig mirar sorpresa, ell també em va observar de cap a peus i em va preguntar quin era el problema. Li vaig explicar que la taca de la faldilla no havia marxat i em va dir que si podia saber de què era la taca seria més fácil eliminar-la perquè hi havia productes específics per cada taca.
Em vaig posar vermella com un pebrot i vaig començar a tartamudejar dient que no sabia de què era, que l’havia vist al treure-me-la, malgrat que al cap em venia el sexe del meu amant i recordava perfectament la gota que es va escapar de la meva boca quan ens vem acomiadar al cotxe. El noi va entendre que no podia explicar-li i em va dir que hi tornés en 3 dies que estaria la faldilla preparada i que els perdonés per l’error.

3 dies desprès hi vaig tornar i va sortir ell directament i sense preguntar-me que volia em va portar la faldilla, me la vaig mirar bé i li vaig demanar quan li debia. Em va contestar que no em cobraria ja que el servei no havia sigut correcte, i que fins i tot si li permetia em volia recompensar.

Es va colocar darrera meu i apretant-se contra mi em va dir xiuxiuejant que ja li agradaria tacar-me la faldilla que duia posada i em va agafar per la cintura, xafant la seva pelvis contra el meu cul. Em vaig quedar molt sorpresa, però el meu cos va reaccionar, i vaig notar el despertar del meu sexe.

Em va agafar i ens vem amagar al magatzem, samarretes fora, caricies, petons, pessigs, mossegades, llepades, pantalons fora, faldilla arremangada, tanga estripat, slip a terra… van acabar amb un polvo salvatge sobre la fusta de planxar, crits, gemecs, suor, fluxes, orgasmes… i unes gotes de semen que s’escapen a la faldilla... involuntariament?

Em vaig posar la faldilla neta que havia anat a recollir i vaig deixar la que portava posada per rentar. D’aquí a tres dies he d’anar a buscar-la.

dimecres, 13 de juliol del 2011

El sexe és esport?

Aquest relat és un recopilatori de postdates de mails molt i molt llargs que he tingut el plaer de compartir amb Athoms, ha sigut espontani, divertit i molt calent i espero us agradi a tots.

Després de deixar la canalla al curset de natació del club esportiu, ens vam creuar les mirades per primera vegada a les grades mentre vèiem com els monitors començaven a donar instruccions. Van saltar guspires però vam fer veure que no passava res tot i que tots dos ho vam notar i no vaig resistir la temptació a preguntar-te si venies a nadar sovint. Et vaig dir que no acostumo a venir perquè no m'agrada nadar sola ja que ho trobo molt avorrit però que de vegades vaig a la sala de maquines a fer bicicleta. I sense pensar-m'ho et pregunto si t'apuntes a acompanyar-me demà a les 15h. Em dius que sí, el dia següent entrem a la mateixa hora i ens trobem a la porta, jo tinc vestidor privat i quan coincidim al ascensor et convido a acompanyar-m'hi. Encara que costi de creure, estem tant nerviosos que ens canviem, aprofitem per veure el cos de l'altre i deleitar-nos però arribem a la sala. A aquella hora està practicament buida, ens posem en bicis paral·leles i comencem a pedalar lentament mentre xerrem i ens anem coneixent...

Les pedalades fan que ens anem empapant poc a poc de suor però la conversa distesa fa que no ens n'adonem fins passada una bona estona. Les samarretes humides s'arrapen a la pell i tu ja no pots deixar de mirar de reüll els meus pits que es mouen generosos a cada cop de pedalada. La teva mirada també detecta un cert repàs general al teu tors suat i dedueixes que potser m'estic excitant tot i que ho dissimulo força bé. Et tinc força desconcertat i de moment no t'atraveixes a parar de pedalar...

Tan tu com jo ens havíem excitat després de la repassada mútua i et vaig proposar anar al vestuari amb una mitja rialla que tu vas saber interpretar i no vas dubtar en contestar "Has vist la dutxa del vestuari privat?". I és clar que t'hi havies fixat i et vaig dir "Doncs no, me l'ensenyes?". I vam sortir cap allà en silenci imaginant-nos refregant els nostres cossos ensabonats sota l'aigua.

Tu anaves davant i s'intuïa el teu tanga a través de les malles arrapades, jo cada vegada podia dissimular menys la trempera que es començava a marcar en el pantalonet generosament. A l'arribar davant la porta del vesturari, vaig aprofitar per posar la mà sobre la teva quan anaves a obrir amb la maneta i et vaig refregar el paquet contra el teu cul, et vaig enganxar una mica per sorpresa però de seguida vaig notar que t'hi posaves bé i trigaves més del compte en obrir la porta, anàvem pel bon camí.
Vam obrir la porta entre tots dos i de seguida ens vam esmunyir cap dins on ens vam fondre en un humit petó amb llengua, molta llengua. Em vas treure la samarreta i jo et vaig seguir amb el teu top, després els sostens i ens vam quedar una bona estona amb el tors nu, tu amb els mugrons durs com una pedra i jo la polla dura com una roca ens foníem l'un amb l'altre, magrejant-nos com si ens hi anés la vida, estavem molt calents...

Només tancar la porta, el nostre desig va explotar, ja sense miraments, em vas treure el top i jo a tu la samarreta, vaig xafar el meu pit dur contra el teu, mentre t'acariciava amb enegia, els meus petons eren intensos, mossegades petites en el límit del dolor, estava molt calenta i no volia aturar el que sentia, la meva humitat era molt alta, i no només per la suor.
Vaig tirar avall el teu pantalo i el teu slìp i vaig agafar el teu sexe amb energia i el vaig començar a acariciar, mentre tu arrancaves literalment les meves malles i el meu tanga.

Ja sense roba i ressegint cadascun dels nostres plecs et vaig arrossegar a la dutxa, on el primer raig d'aigua freda ens va agafar per sorpresa, però mentre tu regulaves la temperatura em vaig posar a cuclilles i vaig començar a menjar-te, ara sí amb moooooooolta calma. Jo no tinc pressa, i tu?

Mentre em queia l'aigua tèbia per sobre i tenin-te en cuclilles (a la gatzoneta), el plaer era enorme. No hi ha res millor que una dutxa amb mamada després de fer esport. Tu no tenies pressa, te la menjaves pacientment, jugant amb la teva llengua per la punta fent rodonet, empassan-te-la fins al final però sempre lentament, sense estrès, acariciant els meus ous i acariciant-me-la suaument. Em tenies molt relaxat mentre feies la teva feina i la situació es va allargar una bona estona fins que vaig decidir que et mereixies una recompensa. Et vaig retirar el meu membre de la boca, et vaig rodejar aixecan-te el cul, abaixan-te el cap i després em vaig ajupir per palpar amb la mà el teu sexe tot moll, acariciant-lo suaument amunt i avall i mentre s'obria generosament vaig decidir començar a follar-te amb la meva llengua...

Encara amb el regust del teu sexe amb meus llabis em vas aixecar i vas tornar-me el favor, la teva llengua resseguia el meu sexe rasurat i jugaba expertament amb el meu clitoris, m'encanta!. L'aigua em queia sobre la pell, i jo jugaba amb els meus mugrons endurits. mentre començava a gemegar pel plaer que em donava la teva llengua.

Seguia d’esquena a tu deixant a la teva vista el meu cul i el meu sexe totalment a la teva disposició. Et vas aixecar i vas encarar el teu sexe dur cap al meu, de forma suau i agafant-me pels malucs vas fer que entrés fins al fons molt a poc a poc, vaig gemegar de plaer quan ja notaves que els teus testicles topaven amb el meu cos, impossible penetrar-me més endins. Després va començar un moviment constant de pelvis, ni massa lent ni massa ràpid... que mica en mica es va anar accelerant juntament amb els gemecs de plaer. Després d'unes quantes batzegades i sense sortir de dins meu, vas agafar el pot de sabó i en vas deixar anar un raig al damunt de la meva esquena. Això va fer que m'arronssés una mica al notar-lo fred, fent sortir el teu membre de dins meu però de seguida vaig recuperar la posició i amb la meva mà experta el vaig tornar a col·locar dins meu diligentment. Em vas començar a fregar l'esquena fent força bromera però sense parar de penetrar-me i jo t'ajudava movent-me endavant i endarrera lentament mentre tu m’'ensabonaves tot el cos, recreant-te en els meus pits...

Jo ja tornava a suar, malgrat la dutxa i sobretot anava molt i molt calenta, se m’estava acabant la paciència, volia corre’m, així que vaig tancar l’aixeta, et vaig fer seure sobre un banc i posant un peu a cada costat vaig fer baixar el meu cos clavant-me el teu sexe fins el fons. Tu llepaves l’aigua que corria per la meva pell i jo et cavalcaba salvatgement, notava el teu sexe dins meu i em vaig còrrer per primera vegada. Tu vas somriure quan ho vas notar i em vas dir que no seria l’únic, mentre un dit teu anava lentament buscant el meu cul.

Després d'acariciar-me la part exterior del anus, de cop i volta el teu dit va penetrar-me completament. Això va fer que em tornés a activar després del meu primer orgasme i vaig pensar que tu també tenies ganes d'acabar. Vas seguir movent el teu dit amunt i avall una estoneta mentre jo et petonejava el coll, fins que vaig decidir que et mereixies la teva recompensa. Em vaig posar de genolls davant teu i amb cara de vici et vaig dir que volia tastar la teva llet. Tu, amb cara de satisfacció, em vas agafar fort pel clatell i em vas amorrar al teu membre dret i ben humit. La punta de la teva polla em va arribar a tocar la campaneta a la primera embranzida, jo amb bona tècnica vaig empassar-me-la sencera i deixant que tu em marquessis el tempo. Anaves apujant i abaixant el meu cap que seguies agafant fortament amb les teves mans, primer lentament però de seguida vas augmentar la velocitat, estaves a punt d'esclatar i jo ho desitjava tant com tu. En pocs segons notava la teva lleterada calenta baixant per la meva gola, vas gemegar mentre tenies petites combulsions de plaer, les teves mans van perdre la força i les vas deixar caure però jo ja no les necessitava per seguir llepant el fluxe del teu gland brillant que començava a destensar-se, després em vaig aixecar i ens vam menjar la boca, un petó amb gust amarg però dolç a l'hora...