dilluns, 23 de maig del 2011

Passejant el gos

La meva parella em va regalar pel meu aniversari un gos juganer (Jaki). Cada dia al matí i al vespre surto a passejar-lo i mai havia imaginat que passejar un gos et fa conèixer tanta gent interessant, segur que ell tampoc quan me’l va comprar.
Feia dies que al matí ens creuàvem al parc amb una noia que passeja una gosseta molt mona i que sovint juga amb el Jaki, de mica en mica vam anar parlant i jo cada dia la em fixava més en ella. Sortia al matí ja arreglada amb la seva faldilla, taló i ben maquillada, quan jo tot just m’havia dutxat i posat un texà i una samarreta.
Mai m’havien agradat les dones, però ella tenia un magnetisme especial, un dia em va dir que parlàvem de parelles em va dir que ella estava soltera i que era lesbiana i que jo li agradava molt. Li vaig confessar que malgrat considerar-me fins el moment hetero ella em fascinava d’allò més.
Em va anar explicant històries cada vegada més intimes, i jo arribava a casa sovint caldejada, fins que un dia em vaig atrevir a posar-li la mà a la cuixa, i acaronar-la suaument per sobre de la roba interior. Em va respondre amb un petó intens i amb la proposta d’anar a fer un cafè a casa seva. No m’ho vaig replantejar.
Desprès del cafè i una conversa molt càlida ella em va buscar amb la seva boca mirant-me els ulls intensament. Primer un petó a la boca, desprès baixant pel coll mentre les seves mans acaricien el meu abdomen i pugen als meus pits fins treure la samarreta.
Un petó als llavis i un xiuxiueig a l’orella “deixa’m fer”, em vaig relaxar i em vaig dedicar a sentir, els seus llavis suaus a la meva pell m’estaven tornant boja, les seves mans descobrint cada milimetre…
Em va portar a l’habitació i ens vam treure la roba que ens quedava amb lentitud, observant cada moviment. El seu cos era espectacular, volia acariciar-la, tastar-la i ella també es deixava fer amb un somriure.
Quan va necessitar més va optar per prendre la iniciativa i baixar la seva mà fins el meu pubis, amb pèl curtet, i ja més avall ben suau. Em va fer estirar al llit i primer el seu dit i seguidament la seva boca va jugar al meu clítoris. El meu sexe estava més humit que feia molt temps i ella ho assaboria amb mestria, amb un sol dit molt ben col·locat va aconseguir que em corregués per primera vegada.
Encara estava sufocada però volia tastar-la i li vaig dir que em guiés. Els seus gemecs que augmentaven o disminuïen d’intensitat em deien si anava bé. I quan va cridar, prémer el meu cap contra el seu pubis i jo vaig notar un augment del flux de cop vaig entendre que s’havia corregut i que bo que estava.
Ens vam abraçar, ens vam fer un petó i vaig tornar a casa amb el Jaki la mar de contenta.
Mai havia pensat que seria tan plaent passejar un gos, ara cada matí hi faig amb molt de gust.