dijous, 2 de febrer del 2012

Una nevada calenta

Em vaig llevar i els flocs de neu queien de forma pausada, esa com hipnotizant, però al mateix temps una sensació de fred em va recòrrer l’espinada. Vaig anar a la dutxa i l’aigua calenta i provocar-me un xic d’humitat a l’entrecuix em va ajudar a recuperar la temperatura.
Tenia el risc d’anar a la feina i no poder tornar si agafava el cotxe, però no podia evitar-ho i a més a més tenia una reunió important a primera hora que m’obligava a dur una roba menys comoda de la que m’hauria agradat climatologicament parlant. Vais intentar no pensar en els pocs graus sota cero esterior i tenir el cotxe al garaig em va permetre posar-me una faldilla curta, unes mitges i una camisa ajustada. Però tot ben tapat amb un abric llarg.
Vaig arribar aviat a la feina (7:10 h aprox) i vaig anar a l’office a fer una infusió, perquè és el que em cos em demanava. La calefacció encara no havia escalfat l’ambient i al treure’m la jaqueta se’m va erizar la pell i se’m van tensar els mugrons. Sentir la seva mirada penetrant va fer que em fixes amb ell, estava assegut discretament en un racó de la sala, suposadament mirant el diari, però quan el vaig mirar es va aixecar, va venir cap a mi, i vam iniciar la típica i tan adecuada conserva sobre el temps i el fred.
De totes formes la meva escalfor anava augmentant, sentir la seva veu sensual era el millor estimul que havia tingut en força temps.
Vaig averiguar que treballava al pis de sota el meu i que no tenia parella, i sense dubtar-ho em va proposar un joc. Escalfar el dia via wassup, ens vem donar el telèfon i li vaig prometre que si al acabar la meva jornada laboral no havia pasta fred el convidava a sopar.
Ens vem acomiadar.
8:30.M’has despertat més tu que el cafè, soparàs amb mi avui.
- Em va ser sorprendre la seva seguretat i em va fer somriure.
8:30R: Això ja ho veurem
Vaig entrar a la reunió amb el meu cap que per sort va durar poc més de mitja hora, i vaig mirar el telèfon quasi compulsivament.
9:10h: Ja trobaves a faltar el meu missatge, i jo trobo a faltar la teva olor. Porta el teu mocador a l’office i jo el recolliré en pocs minuts. Te’l torno aquesta nit.
- Com s’hi atrevéis? Però tenia raó, estava convençuda que ja no pensava en mi. Així que amb l’escusa d’anar a buscar una galeta de fibra em vaig acostar a l’office i em vaig “oblidar” el mocador del coll sobre una cadira.
10h: La colonia que portes és exquisita, la buscaré a tot el teu cos, i sigui on sigui la trobaré. Arribaré allà on em porti la olor.
- Duia un pot petit de colònia al bolso i vaig pensar que abans de plegar ja marcaria un camí a seguir. Em començava a agradar aquell joc.
10:45: Feia molt temps que no desitjava tant besar el coll d’una noia com avui el teu. -Des d’aquest matí el meu cap només idea maneres de donar-te plaer. El teu plaer em portarà a l’extasis.
- Em va recòrrer una escalfor molt agradable, no volia pensar en res, encara quedava molta feina per fer abans de plegar però no estava gens concentrada.
11:15: S’atura la jornada laboral per risc de quedar incomunicats, es dona el dia lliure a tots els treballadors, intenteu tornar a casa quan abans millor, sembla que les nevades s’intendificaran. Cap de recursos humans.
11:16: Ens trobem al parking en 15 minuts. Tinc una proposta per fer-te.
-Vaig anar al lavabo, no pensava oblidar el camí de colònia. Vaig repassar el maquillatge lleument i desprès de dubtar-ho, em vaig treure la faldilla i la brusa i em vaig posar la jaqueta sobre la roba interior i les mitges.

Ens vem trobar al parking, i … (continuarà)

1 comentari:

  1. Un altre bon relat curt i estimulant. Ets única, no ens privis de la teva genialitat Katalluna

    ResponElimina