dimarts, 16 d’octubre del 2012

Visitant la teva oficina

Fa poca estona que he arribat a la teva oficina demanant per tu i dient que era una inspectora. Tu feia estona que sospitaves que compliria la meva “amenaça” de fer-te una visita.
Només entrar m’he assegut sobre la taula i he posat les cames sobre els braços de la teva cadira.

La teva llengua ha anat baixant dels llabis, al coll, ha creuat l’abdomen i ara ja creua una natge i es perd per la cama, però la olor de la humitat del meu sexe no t'ha passat desapercebuda i et fa esbufegar. Ho noto i m'hi poso bé, entreobro les cames deixant-te pas perquè m'assaboreixis amb calma. Tinc ganes de deixar-me fer, de veure fins on ets capaç de portar-me.


La humitat del teu sexe no m'ha passat desapercebuda....he decidit , però que el meu recorregut, de moment no acabaria aquí. He tingut temps d'endinsar-me fugiserament entre els teus llavis humits...que s'han obert donant-me pas...però com t'he dit he decidit passar de llarg.
Avui et toca patir una mica. M'agrada tant tenir-te devant meu oberta de cames que vull eternitzar el moment....


Veient la teva calma decideixo estirar-me a la teva taula i sencillament gaudir de les teves caricies humides, em sento observada i això m'encèn, el meu sexe està molt humit i aguanto les ganes de gemegar perquè a la oficina del costat hi ha la teva companya de feina... La meva mà acarona els meus pits, els pessiga primer suaument i desprès amb força per despertar un gemec contingut. Quan la meva mà creua el meu abdomen l'atures... la meva humitat és només teva...

Des de que has entrat per la porta de la meva oficina, no s'ha dit ni una paraula. Tots dos sabem prou bé què hi ha entre nosaltres. Fer-te passar per una "inspectora anònima" ha estat una bona estratègia per colar-te en la meva agenda... Ara, però, mentre la meva mà frena la teva, la llengua encara llisca cama avall. M'aturo un instant i miro descaradament el teu sexe humit. El què veig m'agrada tant!!. Què m'està dient aquest sexe obert de bat a bat...?. No voldria equivocar-me.
Aixeco la mirada i els meus ulls es claven en els teus de manera desafiant. T'he enxampat espiant-me. M'has dit que els tindries tancats però no has pogut resistir la temptació. Com m'agraden les dones que miren, que observen, que no volen predre detall, que fan sexe amb els llums obrets!!.
No ho intentis preciosa. La teva mà encara no arribarà al teu sexe... tu ho has dit: "la meva humitat és només teva".


No estava previst que el fil musical, d'aquest matí a l'oficina, fossin els gemecs ofegats d'una dona calenta. Això em sobrepassa i no puc ni vull dissimular la forta erecció que pateixo.

La teva mirada és tota una declaració d'intencions, no és fàcil per mi estar-me quieta, però finalment tanco els ulls, ja arribarà el meu torn de donar-te plaer. Però abans de tancar els ulls no m'ha passat desapercebuda la teva erecció i m'ha fet somriure.
Ja que no em deixes jugar amb els meus dits de cintura en avall, els meus dits juguen als meus llabis, a la meva boca. Me'ls menjo amb calma, amb sensualitat. Una bona manera de contenir els gemecs i malgrat que aquesta vegada no obro els ulls. Noto la teva mirada intensa.
M'encanta saber que t'estàs accelerant, que per mantenir la calma et cal molt esforç, que queda reflectit sota la bragueta.
La meva imaginació va un xic més endavant i ja tinc al cap les imatges que m'has enviat en alguna ocasió. Vull tastar-te.

Podria alliberar el meu sexe i oferirte'l. No et negaré que ho desitjo . Buidar-me sobre teu és un dels desefiaments que amaga la meva mirada. Ara tinc força per amarar-te el ventre, els pits, el sexe...
Tinc les mateixes ganes de deixar-me anar que d'observar com et belluges, sentir com entretalles la respiració, i escoltar els teus gemecs impossibles.
Ara , mentre et llepo els dits del peu he entès que podria tenir sexe amb tu sense ni tocar-te. El teu sexe regalima desitg. Les tímides combulsions del teu ventre i la mà que haig de frenar amb força em diuen que és incontenible. No deixaré que em toquis ni un pèl!. Avui no. La meva bragueta també demana pas.
Tots teniu massa pressa avui i jo no en tinc gens ni mica...


La teva calma em desespera, però de fet fa molt temps que busco aprendre a no tenir pressa, aprendre a escoltar cada milimetre del meu cos, així que em concentro en sentir i prou, les meves petites convulsions em sorprenen, mai les havia sentit tan intenses, o potser és que mai m'havien deixat temps per sentir-les. Compagino la respiració amb la teva i finalment deixo la meva mà reposant sobre el meu ventre, notant també els petits estimuls que tu provoques.

Però em sorprèn la calma i no sé com seguir, et desitjo, vull més i més. Em deixaràs?

Ja no sé com dir-t’ho. Hauries d'haver endevinat en la meva mirada que avui per primera vegada tindrem sexe sense tocar-nos. T'he deixat que em llepessis el pit de la mateixa manera que que jo ho fet amb la teva esquena i les teves cames... però això és tot. He passat pel teu sexe com un llampec. Visita de cortesia...
Amb les respiracions acompassades el tempo encara és més lent. Escolta’t a tu mateixa tenim temps. Que hagis desistit en arribar amb els dits al teu sexe humit no vol dir que avui no ho facis. Tot el contrari...
T'adverteixo: el camí que comença ha refer la meva llengua pot esdevenir etern.
Et vull posar a mil!!


Sembla q Ho començo a entendre. Em vols fer patir. Els teus moviments lents están plens d'intenció. Cap milimetre és atzar. Tots els camins d la teva llengua son un cami sense dreceres al plaer. Mai havia desitjat ni sentit tan desitjada. Prendre's temps per les coses té les seves avantatges.
Esperaré i gaudire. Després ja m'Hi tornare.

Petonejo les teves cames en el camí que em porta al teu sexe. Noto el meu membre presoner i sé que no serà per massa estona. Em sento tant potent ara mateix que fer-lo lliscar dintre teu, ben endins, seria com endinsar-me en el paradís, però encara no vull travessar aquesta porta. Les teves palpitacions marquen el ritme, oprimeixes el meu cap entre les teves cames en un gest involuntari, convulsiu. M'ofegues i vull que ho facis. Morir ara no m'importaria. Sóc tant a prop del teu sexe que puc olorar-lo. Sí, ja m'has fet perdre el món de vista. No soc jo qui besa desesperadament les teves cuixes, les teves natxes, el teu cul... Des que t'has obert de cames oferint-me el teu tresor més amagat és el meu instint qui em mana. No puc deixar de mirar-lo. La fruita madura és tant desitjable!. Estàs preciosa. Les venes inflades de tant ofegar gemecs et fan més atractiva. Pot semblar-te que et vull fer patir més del compte. Però no és així. Necessito temps per disfrutar-te, res més.
Tanco els ulls i m'apropo tant i tant que amb la punta de la llengua frego un plèc del teu sexe...


Ja no et deixo escapar, la teva llengua està tant aprop, noto el teu alè que canvia la temperatura de la porta del desig, la meva humitat reb l'alè calent i això m'excita molt. No sóc conscient de la força que fan les meves cames, però et tinc on fa estona et volia tenir. Et poso una mà al cap i acarono el teu cabell com marcant un ritme misteriós. Un ritme que ens portarà molt amunt. M'encanta mirar-te als ulls. Notar que em desitges, que estàs gaudint tant com jo, malgrat que per ara tu portes la iniciativa.
Baixo un peu de la taula i amb el peu abans llepat acarono la teva bragueta, mentre tu per fi t'atreveixes a tastar-me. Notar la teva llengua em fa perdre el seny. Ja no puc no cridar. El meu primer gemec et sorprèn i em poses un dit a la boca, que llepo molt encantada.

El gust exquisit del teu sexe ompla els meus sentits. Sempre havia desitjat besar-te apassionadament com ho fan els amants i empassar-me els teus llavis i la teva llengua com si en aquest gest m'hi anés la vida... Ara , t'estic besant com ho desitjava però no és la teva boca qui rep l'embit de la meva llengua. La teva boca la segellen els meus dits. M'empasso tot el teu sexe. Estàs amarada i jo assedegat. Si volgues desfer-me no podria , empenys tant fort el meu cap amb la teva mà que és impossible. Amb quina habilitat m'has fet presoner, princesa!! Ara ja hi sóc, no val a resistir-se. Hi haurà temps per a la venjança...
Resegueixo plèc a plèc el teu sexe amb la meva llengua. El dibuixo i el redibuixo . És tant plaent el què descobreixo!.Tu no ho saps però, amb cada gest involuntari, em mostres el camí que haig de seguir. M'agrada que em guiis. El teus llavis son tant suaus, tant calents...Endinso la meva llengua tant com puc dins del teu cony i el què hi trobo encara és més suau i més calent. Em costarà seguir el ritme que m'imposes. En l'instant que he necessitat per recuparar l'alè s'han creuat les nostres mirades i... sé que no puc parar!!.
Cerco desesperat el vèrtex en el que conflueixen els teus llavis...Estic convençut que quan hi arribi ja seràs meva


La meva pelvis es mou inconscientment buscant més intensitat, intentant que per fi arribis al punt més plaent, quan la teva llengua envolta el meu clitoris, ja no controlo res, els meus mugrons s'acaben de tensar, les parets del meu sexe secreten sense parar, però les teva boca segueix bebent de la meva font. No sé com ho fas però la teva llengua m'està tornant boja, ja no sé dir si fas rodones o si dones copets, només sé que em faràs explotar en poca estona si segeuixes així, i t'ho dic: -Para si no vols que m'escorri en breu.

Tu fas com qui no sent res i segueixes llepant-me, com si t'hi anés la vida. Amb devoció, amb intensitat, canviant el ritme.
Interpreto que això és una autorització per deixar-me anar del tot, per arribar al primer orgasme amb les teves carícies humides. Així que deixo de controlar i només em concentro en les sensacions que em despertes. Noto com el meu sexe palpita, i com la secreció augmente, fins que un crit de plaer i un augment inesperat de fluxe t'anuncia que he arribat.
M'incorporo, quedo asseguda al marge de la taula. Ens fem un petó intens, les nostres llabis es troben. Quan temps ho haviem sommiat.

No sé com ho has aconseguit. Però m'has fet presoner, si a mi , que he fet bandera de la meva llibertat a decidir per quin camí et portaria en la nostra trobada sexual. Vaig advertir-te que tindriem sexe sense tocar-nos i soc devant teu assaborin els teus llavis. M'has vençut. El teu sexe ha estat irresistible per a mi... Els meus pensaments es desboquen com ho ha fet el teu sexe i, mentre miro de posar-hi ordre, sense ni adonar-me'n, he arribat al teu melic. He deixat enrerra els teus mugrons durs com una pedra, que he mullat amb la barreja de saliva i fluxe que encara m'omple la boca. Tinc forces i temps per besar el teu ventre, resseguir-te amb la llengua d'un costat a l'altra, amunt i avall. Ni un milímetre de la teva pell pot quedar-se sense la meva visita. Acaricio les teves natxes. Palpo les teves cuixes. Vull estar segur que ets davant meu oberta de cames. Asseguda al marge de la taula. Cerco la mà que m'acarona el clatell i l'acompanyo. Si, ara ja tens permís per a tocar-te. El teu clítoris encara calent i humit t'espera. Les nostres mirades es troben una i altra vegada. L'instant en que tanques els teus ulls i deixes anar el cap enrera acompanyat d'una profunda inspiració, m'indica que el compte enrera ha començat.
No sé com ni quan he aconseguit alliberar el meu sexe. Cap peça de roba l'atura. L'acarono, està calent i dur com mai l'havia sentit. La teva mirada de desitg no evitarà lo inevitable. Acosto el meu membre al teu sexe i acarono els teus llavis fins a fer-me un lloc entre els teus dits. Mentre et miro els ulls llisco la punta de baix a dalt evitant la penetració que desitjes...Ja tinc el què volia: tu masturban-te i el meu membre lubricat amb els teus fluids.
Una passa enrera em dona la perspectiva exacta per admirar-te. Si pogués atuar el temps, en aquest instant ho faria. Has endevinat les meves intencions. Jo sé que t'agrada i et donaré aquest plaer. Mira'm mentre em masturbo. Ho faig per a tu. El ritme ja l'has posat tu i jo no puc parar. Tinc tantes ganes de buidar-me que cada cop que empenyo la meva mà sembla que serà l'última...
Ofego els gemecs perquè no estem sols. El meu ritme ja és frenetic com ho és el teu... i tu ,que saps que el meu moment ha arribat, t'obres de cames per que em corri sobre teu. No puc resistir-me més i escampo la meva llet calenta sobre el teu sexe...
No has disimulat l'impressió que això t'ha produit i has dibuixat un somriure!. No et moguis, no deixis de somriure i obre la boca. Xuclo amb cura el semen espès i calent que regalima en el teu sexe i et convido a una besada. Fa?

1 comentari: