dilluns, 15 de setembre del 2014

Trobada fugaç

Sensacions post-trobada amb algú a qui feia anys debia un cafè.  Gràcies

Jo: Estàvem xerrant distesament però el meu desig anava en augment, la seva mirada em tenia hipnotitzada, els seus llavis eren per mi la font d'aquell desig, no podíem... no era un lloc segur però els nostres llabis és van creuar fugaçment i la meva imaginació el va despullar, volia aquells llavis, aquella pell càlida i suau a tot el meu cos...

Ell: No sé que tenia, portàvem una estona a un racó del bar, i només la seva mirada ja m’excitava. Dona maca, culta, oberta i amb uns llavis suaus que eren una delícia, els havia tastat nomes arribar. Sense voler ser descortès, per la meva ment passaven un munt de idees... Parlàvem obertament de sexe, i això m’agradava. Però alhora, feia que la meva imaginació volés. 

Sabia que no era el lloc adequat, per ficar la mà sota la taula i tocar les seves cames fins on hem deixés fer-ho... Genoll? cuixes? cony? portava roba interior sexy? volia tornar a provar els seus llavis, però no al bar on ens podien veure i on podria tenir problemes.

Jo: La meva ment era una olla a pressió, volia posar un peu entre les seves cames, provocar-lo, però era massa perillós. Que no pogués fer-ho no apagava el desig... el feia créixer... Em vaig mossegar els llavis i parlant del color de les ungles vaig aprofitar per esgarrapar sutilment la seva mà.

Ell: Només va ser un segon, que vaig abaixar la guàrdia... quan hem vas passar les ungles per la meva mà, i les vaig imaginar clavades a la meva esquena, mentre et penetrava salvatgement... va ser un segon, que hem vaig empalmar, però que es va calmar una mica, quan vam decidir marxar, abans de fer una bestiesa.

 Ja al cotxe vaig fer allò que portava una estona desitjant, no podia marxar sense fer-te un petó, que va ser retornat (com m'agrada la seva forma de besar) i per sort hem vas aturar quan vaig voler continuar, encara que notava que volies mes ... la meva ment nomes volia calmar la seva excitació amb una bona sessió de sexe, res de romanticisme, res de delicadesa...  Nomes dos cossos suats, excitats i satisfets... si, per que no volia fer l’amor... volia follar-te.

Jo: Em va deixar aprop de casa, vaig baixar del cotxe, em vaig acomiadar i no em vaig tornar a girar. Notava la seva mirada... potser per última vegada... o potser no...

1 comentari:

  1. Gracies pel relat, cada cop que el miro, es com si fóssim allà. Un petó i no deixis mai de escriure i fer-nos somiar.

    ResponElimina