dimecres, 31 d’agost del 2011

El sexe és sexe i prou.

Jo sempre he sigut una dona sexualment activa, m’agrada els sexe i gaudir-ne lliurement, sense lligams. Senzillament perquè m’agrada. Fins i tot tenint parella busco moltes vegades sessions de masturbació a la dutxa i fins i tot en serveis públics, en el bus, en el tren... perquè necessito sentir-me mullada, em fa sentir viva. És una necessitat vital a la que no vull renunciar. El sexe és sexe. I no estic gens d’acord en que les dones donem sexe per aconseguir amor. Em sembla una frase masclista i amb mala baba. Per si algú en cara té dubtes, no donem sexe, el practiquem i no sempre volem aconseguir amor, ens estimem prou nosaltres mateixes com per ser lliures de practicar el sexe amb qui vulguem i quan vulguem, i només quan vulguem i només amb qui vulguem.
Aclarat això us explico el que em va passar fa uns anys i que m’han fet començar el post sense donar marge als dubtes.
Aquell estiu va ser especial, amb el Joan feia poc temps que ens coneixíem però connectàvem a la perfecció. La nostra amistat anava creixent cada dia. Fèiem un munt de coses junts, però quan li treia el tema de tenir sexe fugia. Jo no sabia si era que no li agradava, que no s’hi atrevia, si tenia problemes amb el tema i no m’ho volia dir o fins i tot vaig pensar que era gai. El fet és que els dies passaven, l’amistat creixia i per part meva creixien les ganes de tenir sexe amb ell. Senzillament sexe. Era lliure i ho volia seguir sent, però sovint em masturbava tenint la seva imatge al cap, volia acariciar aquell cos, menjar-me el seu sexe, fer-lo gaudir i notar com ell em corresponia. Únicament per plaer, o fins i tot m’atreviria dir per vici. Però ho volia.
Aquella nit vaig decidir que havia de fer alguna cosa. Havíem anat a prendre quelcom amb amics i desprès vam dir d’anar a ballar. Ell conduïa i jo vaig començar a acariciar-me per sobre la roba els pits. Vaig tancar els ulls i vaig deixar-me anar, oblidant que ell hi era, però amb l’objectiu que sapigués que m’encantava el sexe. Vaig posar les mans per sota la samarreta, em vaig pessigar una mica els mugrons mentre acariciava el meu pit, això em va fer tancar les cames per fregar-me una mica.
Una mirada ràpida em va confirmar que realment s’estava posant nerviós.
-         Però que fas?
-         Provocar-me plaer. Senzillament.
Va callar, vaig somriure i vaig seguir. La meva ma va baixar al meu entrecuix, mentre em mossegava la llengua. Vaig arribar al meu sexe que estava humit de l’excitació del moment, vaig jugar delicadament amb el meu clítoris, i vaig entrar un dit al meu sexe, el vaig treure moll, i me’l vaig posar a la boca. Jo estava convençuda que la olor a femella calenta li havia arribat, perquè el seu pantaló s’estava quedant petit. Vaig seguir acariciant-me sabent que érem dos els que gaudíem fins que em vaig escórrer.
Vam arribar a la disco i vam començar a ballar, però les seves mans em buscaven, el seu pubis contra el meu em feia somriure. Ho havia aconseguit? Vaig saber la resposta uns hores més tard, quan per fi desprès d’uns mesos vam passar una nit de sexe salvatge.
Seria incapaç de descriure tot el que va passar, però sé que em vaig sentir més viva que mai i ell també.
Un temps vam ser amics cdr (“con derecho a roce”, com deia ell), la confiança de la amistat sense compromís ens permetia explorar límits, descobrir sensacions noves que la monotonia de les relacions prèvies havia gairebé fet oblidar. Van ser uns mesos fantàstics i quan ell va trobar parella i per mutu acord vam decidir deixar la part cdr aparcada. Encara ara segueix sent el meu millor amic, són moltes coses que ens hem explicat i ens entenem de conya, potser pel que va passar, potser perquè senzillament connectem.

2 comentaris: