divendres, 14 de febrer del 2014

Per segona vegada a la sala vermella

Faltaven 10 dies per la sessió quan l’Amo va crear un grup de what’s app: Ell, l’helena i jo (lluna). En el grup s’havia de mantenir el paper, que era de sumisió per nosaltres dues i no es podia replicar res o els castigs serien reals.
El  primer dia va ser només d’aclaraments de funcionament del grup, a partir del segon ens va donar l’ordre de masturbar-nos pensant en una situació de sumisió i enviar una foto o audio del fet amb un resum de la idea que l’havia provocat. Hi havia dies que era jo i dies que era l’helena la primera en complir, però sentir el so del what’s app m’accelerava, quan el grup començava a sonar era senyal que ella estava masturbant-se. Alguna vegada el seu relat i la seva imatge van provocar tanta calor en mi que em van fer complir d’immediat, m’atreviria a dir que ens masturbavem de forma simultania a la distància. Altres dies una fantasia compartida: un sopar on nosaltres estavem sota la taula menjant tot el que ens donaven els començals, convidats del nostre Amo, a qui no voliem fallar.
A casa, a la feina, en un lavabo d’un bar, al cotxe... qualsevol lloc era ideal per aprofitar els minuts que tenies lliures i complir les ordres de l’Amo. Tenia clar que no volia ser castigada.
El penultim dia l’ordre va modificar-se, ens havíem de masturbar però pensant en una situació de càstig. A mi personalment em va costar molt posar-me calenta pensant en un càstig i de fet no sé si va ser pensar en el càstig o pensar que s’havia acabat el que em va fer tenir l’orgasme.

Després d’un dia de descans va arribar el dia de la trobada. Tornaria a entrar a la sala vermella com a sumisa, i aquesta vegada hi hauria l’helena. Estava molt nerviosa, sabia que seria molt diferent de la primera vegada i no tenia massa experiència amb dones, però només havia de ser bona i fer el que l’Amo em digués i tot aniria bé.

Vaig arribar aviat i en un missatge l’Amo em va dir que m’avisaria quan ho tingués tot preparat. Mirar les botigues i gent passar no em va tranquilitzar, només era capaç de pensar en el que passaria.

Quan em van fer pujar al pis, havia d’anar fins espelma i parar-me com la primera vegada. L’Amo em va venir a rebre, acostant-se per l’esquena, el primer que vaig notar va ser la seva olor. Un petó al coll i una ordre: treu-te la roba i quan estiguis preparada truca a la porta. Jo ja sabia què havia de fer, doncs haviem pactat que estaria preparada per si l’Amo volia fer servir el meu anus.

Vaig arreglar-me i nua i neta em vaig  acostar a la porta. Vaig passar a la veu de permís de l’Amo i el primer que vaig veure entre llum vermella va ser l’helena. Estava lligada al sostre tocant la paret, amb les cames obertes, mitges i lliguer com única peça de roba. Els canells i turmells envoltats de cuir, i els pits lligats amb una corda que anava cap a la part alta de les seves cames voltejant la vulva. L’Amo l’estava azotant a la vulva i als pits amb una fusta de forma suau i em vaig quedar com hipnotitzada mirant-la. Ella em va somriure, l’helena estava tant guapa, tenia tanta sensació de pau, que tots els meus nervis van desapareixer.

Em vaig colocar davant d’ella a poc més d’un metre i l’Amo em va lligar del sostre pels canells amb la corda que l’helena tenia entre les cames, pel que si jo em movia, ella es movia amb mi, cosa que ens va deixar totalment conectades. Azots a la meva vulva i a la seva de forma compensada, que ens van excitar. Jo veia la seva cara de plaer. L’Amo llepa els seus mugrons i els meus, llepa la seva vulva i li diu que va molt molla, que li agrada molt. I jo em deleixo per tastar-la.

Al cap d’una estona l’Amo em va tapar els ulls, llavors només podia escoltar i sentir. Un soroll de cadena que s’acosta a l’helena. La fa agenollar i passa la cadena per sota les meves cames, el fred del metall contrasta amb la calor de la meva pell. Mentre m’azota el cul amb una fusta li ordena a ella que em llepi. La meva calor creix, la llengua de l’helena sap molt bé com moure’s, estic mullada i ella em mulla més.
L’Amo em coloca unes pinzes de roba als pits, mentre ella em segueix llepant. L’Amo també comprova amb la mà la humitat del meu sexe i ens diu que som unes gosses molt bones i unes putes molt calentes, cosa que només podem admetre amb el silenci.

Una estona després, em treu les pinces i ordena a l’helena que es posi de genolls. Em destapa els ulls, i em fa agenollar darrera l’helena, m’ordena que li faci petons al cul i a la vulva, començo i llepo però això em fa guanyar un parell d’azots i una tibada de cabell. -T’he dit que llepis?- No Señor- Doncs no ho facis-. Al cap d’una estona em pregunta si tinc ganes de llepar-la i li contesto que sí. De fet fa estona que me’n moro de ganes. Em diu que soc una bona gossa i m’ho ordena. Em poso a llepar el cul, l’anus i la vulva, desde darrera, està molt calenta i mullada, m’encanta llepar-la. Quan comprova que ho faig bé, ell seu davant l’helena i li ofereix el seu pene per llepar. L’helena no s’ho fa repetir. Noto els gemecs de l’Amo, mentre jo segueixo llepant l’helena.
Al cap d’una estona de llepar en cadena, m’ordena que m’acosti i que el llepem entre les dues. Les nostres llengues juguen, llepem una banda i l’altra, quan es creuen ens ordena que ens fem un petó, després una té ordre de llepar els ous mentre l’altre segueix menjant-se el sexe. Ell no vol acabar i ens fa parar. Ens deixa a les dues de genolls mentre prepara les coses.

Fa estirar a l’helena en una camilla amb el cap mirant a terra a traves d’un forat. Li lliga canells i turmells a les potes de la camilla. A mi em fa estirar en una camilla que ha col.locat parcialment per sota de la de l’helena. Jo miro enlaire, estem cara a cara, totes dues lligades. Sense saber que li estan fent a l’altra. Però lligades de canells a la mateixa alçada de la camilla, pel que ens donem les mans en senyal de complicitat.
A mi m’agafa les cames i me les aixeca i les manté alçades lligar-me pels turmells al sostre i mantenint-me obertes les cames amb una barra de metall. L’Amo em llepa, i després va a buscar un vibrador, que em posa dins del sexe i l’encèn. També em posa un dildo a nivell anal. Pel que intueixo a l’helena li fa el mateix.
L’helena veu el meu sexe i tot el que l’Amo em fa reflectic al mirall que tinc davant. L’Amo em pregunta si he portat el meu raspall de dents, li dic on és i el va a buscar.
(Un dia em va ordenar masturbar-me per ell per cam i el vaig fer servir i m’ha ordenat que el porti per provar-lo ell) El coloca sobre el meu sexe i el prova a diferents zones, quan està aprop del meu clitoris em fa saltar.
L’helena observa amb detall i l’Amo li pregunta si ho vol fer ella, proposta que accepta encantada.
La deslliga i es coloca davant meu asseguda a un taburet petit, i es posa a llepar-me, jugar amb el raspall primer i després comença a jugar amb un vibrador molt i molt potent sobre el meu clitoris i jo estic cada vegada més calenta i començo una serie d’espasmes per tot el cos, desencadenant orgasmes consecutius durant una estona. Mentre l’helena em provoca aquests orgasmes amb el vibrador, l’Amo encèn una espelma i des de molt alt em tira cera, que quan arriba a la meva pell encara crema. No sé dir si és dolor, però em fa tornar a la realitat. Després m’ordena que em masturbi jo, per intentar ejacular, però estic esgotada i malgrat l’intent em bloquejo i li suplico un descans. L’Amo em deixa descansar uns minuts, que aprofito per veure aigua.

Mentrestant, fa  estirar a l’helena al potro, mig incorporada amb les cames obertes (posició de part) i jo asseguda davant. Seguint les ordres de l’amo provo de masturbar-la amb el raspall de dents, el coloco a la base del seu clitoris i ella s’accelera, després amb el petit vibrador, de forma directe intermitent sobre clitoris i passejant pels llavis. Després la llepo, em menjo el seu clitoris, el xuclo, noto com la calor i la humitat augmenten. L’Amo em demana que la masturbi buscant el punt G, intentant provocar l’ejaculació. Fico dos dits dins la seva vagina, localitzo una zona toveta i calenta i presiona intensament i repetidament sobre ella fins aconseguir que arribi a l’orgasme entre gemecs de l’helena i un somriure de l’Amo.

Per agraïr-li que hagi estat tant atent, entre les dues li fem un massatge a ell per tot el cos amb oli de massatge. Massatge a 4 mans, fins que trobem el seu sexe ben empalmant i no ens hi resistim. L’anem acaronant veient com creix i anem accelerant el ritme. Faig una broma poc adequada, i l’Amo per recordar-me qui mana m’agafa del coll i em fa llepar el seu pit, mentre l’helena el segueix masturbant, acabant tota la seva llet sobre la meva cara com a càstig per haver estar irreverent.
Seguim amb el massatge fins que s’adorm i ens retirem silenciosament.


Compartim dutxa i comentem la jugada amb l’helena. Per totes dues ha estat una sessió molt intensa que com a minim jo no oblidaré.

1 comentari:

  1. Tal com el primer relat de la sala vermella, meticulós i molt calent. No sé si es fantasia, però m'agradaria que fos real. I em fa desitjar un moment futur que potser no arribarà en que et tindrè lligada per a fer-te meva.

    ResponElimina