divendres, 27 d’abril del 2012

Petit Suisse II

Avui el dia ha començat amb un mail molt curiós.

Destinatari: petitsuisse@***
Assumpte: A mi me’n donen dos

Bon dia!
El que va passar fa gairebé 2 mesos m’ha fet somniar durant tot aquest temps, m’he mirat la teva tarja de visita cada dia però no m’atrevia a posar-me en contacte amb tu.

Ahir estava amb un amic i mirant una web vam trobar el teu relat. Ell va dir que aquestes coses no passaven a la realitat i jo em vaig posar vermell i li vaig explicar que sí que passen i no s’obliden.
Ell m’ha animat a esciure’t i em pregunta si pot venir encara que sigui només per conèixe’t. No s’ho acaba de creure.
Bé, no sé pas que més dir, però si és cert que tinc un deute m’agradaria saldar-lo.
El teu petit suisse.

Em vaig despertar de cop i sense cafè. Un somriure em va iluminar i una escalfor molt interna em va turbar.

Resposta ràpida:Tinc una hora lliure perquè s’ha anul.lat l'últim client, T’espero al meu despatx a les 12h. M’agrada la puntualitat i la higiene.
Enviar

La veritat és que el matí em va passar molt ràpid i aprop de les 12 li vaig dir a la meva secretària que arribaria un client jove que el fés passar i después podia agafar-se la resta del dia lliure perquè no teniem més clients.
Vaig anar al servei i em vaig mirar al mirall, faldilla curta color cru, brusa cenyida negre, mitges negres, sabates de taló d’agulla i roba interior negre espectacular. El meu petit suissse cauria de cul. Vaig arreglar una mica el maquillatge i vaig posar-me unes gotes de perfum.
Vaig tornar al despatx i vaig començar a llegir el meu propi relat del nostre primer encontre. Els records em turbaven i em posaven calenta.
La secretària em va comunicar que dos nois joves m’esperaven. Li vaig dir que en fes entrar només el meu client, que l’assumpte a tractar era privat, i que l’altre el fes esperar a la sala d’espera.
Quan va passar el meu estudiant favorit li vaig dir que podia marxar tal com li havia promés.
Feia olor a acabat de dutxar, i potser un xic massa de colònia, se’l veia nerviós i no sabia que fer. M’hi vaig acostar lentament veient com em reseguía amb la mirada milimetre a milimetre.
Li vaig indicar que segués a la cadira i li vaig xiuxiuejar a cau d’orella que em debia una cosa. Vaig segellar la seva resposta amb un petó als llavis, vaig deixar caure lentament la curta faldilla deixant a la vista el tanga i el final d'unes mitges aguantades amb un lliguer negre i vaig seure sobre la taula davant d’ell, amb una cama a cada banda del seu cos. Vaig obrir lentament les cames, perquè ell poques veure el meu tanga humit.
Era un noi llest, va començar a llepar-me les cames, la seva llengua juganera va començar al genoll i milimetra a milimetre pujava cada vegada més. Quan va llepar el marge del meu tanga l'escalfor de la seva llengua em va excitar. La seva calma em posava nerviosa i m'encantava al mateix temps. Amb dos dits va apartar el tanga i va començar a acaronar el meu sexe. Primer la part externa dels llavis majors, separar-los lentament, tota la mà plana de davant a darrera i llavors va anar separant els llabis fins trobar la font de la humitat. va sucar els dits i va anar a buscar el meu clitoris que estava inflat i calent. va començar a fer cercles i petites pessigades i el plaer era tant que em vaig estirar enrera i em vaig deixar fer. Els seus dits joves no eren tan inexperts com es podia esperar. La meva humitat anava amb augment i la intensitat dels seus moviments també. La seva llengua va substituir els seus dits amb la mateixa habilitat i va arribar al meu sexe, degustant lentament el que li oferia.
Vaig sentir com s’obria la porta i vaig poder veure com es quedava mig oberta i el seu company es quedava immobil a l’altra banda, la seva cara era d’excitació i el seu paquet el delatava del tot.
Jo em deixava portar i no evitava cridar, vaig notar com el meu sexe es començava a contraure contra la meva voluntat i em vaig còrrer salvatgement.
Ara ja estavem en paus, però jo volia més, i ell també.
Em vaig acomodar sobre seu, amb una cama a cada banda, ell va descordar la brusa deixant a la vista els meus pits aguantats per un sostenidor d'encaix negre, que aviat va baixar deixant els pits en erecció i tensió. Jo li vaig descordar-li el pantaló, vaig treure i acaronar el seu sexe amb la mà i lentament, li vaig posar un preservatiu que vaig treure de l’escritori, vaig posar la punta del seu sexe a l'entrada del meu i em vaig deixar caure permetent una penetració lenta però profunda. Notar el seu sexe dins meu m'encantava, em tornava boja, i vaig anar movent-me lentament, amunt i avall, mentre les seves mans apretaven el meu cul i anavem accelerant el ritme.
El seu company ja tenia el sexe  a la ma, li vaig fer un gest perquè s’acostés. Quan el vaig tenir aprop li vaig afagar i la vaig dirigir a la meva boca, primer hi vaig jugar amb els llabis, desprès llepant la punta amb la llengua fins xuclar suaument per tenir-la sencera dins la boca. Com m’agrada menjar-les, no puc evitar que fent-ho la meva exitació augmenti.
Vaig augmentar el ritme de cavalcada i de menjada simultaneament, vaig notar un dit que jugava al meu anus i malgrat que em va sorprendre no vaig dir res. estava humit del meu propi sexe i va anar entrant sense dificultat. Tenir una polla a la boca que no em permetia cridar, una altre dins meu i aquest dit van fer precipitar un nou orgasme.
Però ells encara estaven sedients de sexe. Llavors em vaig estirar a la taula i els hi vaig demanar que es masturbessin per mi i m’omplissin de llet. Em sentia bruta i me'n volia sentir més. Veure la seva cara de desenfrè em posava calenta, es masturbaven davant meu cada vegada més ràpid fins que van començar a cridar, mentre ells es masturbaven jo seguia donant-me plaer. EM masturbava per ells. Era una sensació genial
Ells dos es van còrrer gairebé al mateix temps i sentir el calor de la seva llet als meus pits i al meu abdomen em va provocar un altre orgasme amb l’ajuda dels meus dits.
Vaig escampar-me el semen com si fos crema hidratant, em vaig vestir, ens vem acomiadar i vaig decidir tornar a casa per dutxar-me.
Això és començar el pont amb energia positiva.

4 comentaris:

  1. Impressionant... cada cop que el llegeixo m'he d'aconsolar...
    Acabo de descobrir les teves obres completes al Callejon Oscuro...

    ...em deixaràs deshidratat...
    ...no signo el comentari, però els punts suspensius em delaten, no?...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Callejon oscuro forma part de Katalluna, sense aquesta web no existiria. Gràcies pel comentari

      Elimina
  2. Cada cop que em llegeixo aquest relat m'aig de masturbar... M'encantaria tenir aquesta fantasia sexual...

    ResponElimina