dijous, 2 de desembre del 2010

Esmolant les tisores. (21/03/2005). Lèsbic a petició d'un fan

Feia quasi un any que no ens veiem i aquella nit haviem quedat per anar a sopar amb un amic de tota la vida per celebrar el seu aniversari, vem anar a un restaurant italià que a tots dos ens agrada molt. Ell (Esteve)té més o menys la meva edat i sempre hem sigut amics i només amics. Tots dos hem tingut varies parelles i ho sabem tot l’un de l’altre, però suposo que aquell dissabte van caure més copes de les habituals i tots dos estavem molt desinhibits. Si ens quedava alguna cosa per saber de l’altre era precisament l’esfera sexual. No sóc de les persones que dona detalls intims de les seves relacions i ell tampoc. Però vem començar com un joc, preguntant de forma general. Tu creus que als nois els agrada que les noies vagin rasurades?... I us agrada que ens masturbem davant vostre?...
Cada resposta implicada una intrusió a les nostres experiències i desitjos i sense provocar-ho i creient que ell no ho notava i no li passava jo m’anava caldejant…
I a tu t’agradaria veure com es lien dues noies?, aquesta va ser la pregunta que va marcar la nit. Jo tinc la teoria que a tots els nois els posa aquesta situació del contrari no hi seria a totes les pel.licules porno. Així que ell no era una excepció i moltes vegades havia tingut la fantasia de ser un espectador en directe de sexe entre dues noies. Jo vaig confessar que tenia la fantasia de liar-me amb una noia però que mai m’hi haiva atrevit, però que si ell m’acompanyava i em prometia que no em deixaria sóla avui podriem complir la fantasia de tots dos a la vegada. Ens vem anar animant i finalment vem sortir del restaurant i ens vem dirigir a un local de moda que inicialment era d’ambient i que ara cada vegada hi ha més de tot i costa saber de quin pal va la gent.
Un cop dins ens vem demanar una copa i com que ballar no és el seu fort es va quedar aprop d’una barra observant-me. Jo em vaig posar a ballar. Duia una faldilla negra curta i botes i un top cenyit groc. Em vaig posar a ballar provocant al màxim, movia la cadera, les meves mans resseguien el meu cos, un cop de cap per moure el meu cabell negre i llarg i de mica en mica vaig oblidar on estava, m’encanta ballar i vaig seguir contornejant-me i acariciant les meves cames, apropant-me al marge de la faldilla però sense creuar-lo.
Vaig perdre un xic la noció del temps, sé que havia acabat amb la copa i m’anava a acostar a la barra on estava l’Esteve per demanar una altra copa quan una noia em va tallar el pas. Es va posar a ballar davant meu, movent el seu cos amb sensualitat, debia tenir poc més  o menys la meva edat, era rosseta amb cabell a mitja melena i duia una pantalons estrets de color gris i un top cenyit vermell. Em vaig posar a seguir-li el ritme, estavem a pocs centimetres però no ens tocavem, els nostres cosos semblaben imantats. La vaig a agafar de la cintura, li vaig fer un petó als llavis i li vaig dir que estava morta de sed i anava a buscar una copa. No vaig dir res que estigués acompanyada. Les dues ens vem apuntar a una cervesa sense got. Seguiem ballant, ara ja tocant-nos i de tan en tant els nostres  llabis es buscaven. Cada cop que ella bevia ho feia lentament, passejant la seva llengua per la boca de l’ampolla i em va deixar a cau d’orella que li agradaria apagar la seva sed en un altre lloc. Després de dir-ho em va mossegar suaument la orella.
Va ser llavors quan vaig decidir dir-li que mai havia tingut una relació amb un altra noia i que m’encantaria que ella em guiés. Em va somriure i em va dir que estaria encantada mentre la seva boca buscava la meva i em feia un morreig de pel.lícula. Notar els seus pits durs contra els meus era una sensació nova però agradable, ella es sabia moure, ballava i m’acariacaba al mateix temps, jo notava com el meu sexe s’encenia i això que m’era tan conegut ho estava aconseguint una noia a qui no coneixia i en públic. L’alcohol em va pernetre no analitzar-ho gaire i em vaig deixar portar. Portavem una estona fantàstica ballant i acariciant-nos quan em va dir que hi havia un noi que no ens treia els ulls de sobre. Jo estava convençuda que eren molts els que ho feien, però ella es referia a l’Esteve,  de qui jo quasi m’havia oblidat. Li vaig dir que era amic meu que tenia la fantasia de veure com dues noies es liaven i que si no li importava a mi m’agradaria acomplir la seva fantasia com a regal d’aniversari. Em va contestar que a ella no li importava que mirés però que era lesbiana convençuda i que jo li agradava molt però no es liaria amb ell. En aquell moment a mi em va semblar perfecte, no vaig caure en que ell i jo teniem un pacte de no sexe per mantenir viva la nostra amistat i això podia complicar les coses.
Em va proposar sortir del local i buscar un lloc més tranquil. Al final ens vem decidir per anar a casa seva, ja que era la més propera. El camí fins allà va ser més aviat silenciós, però li vaig explicar a l’esteve el que m’havia dit l’Ester. Que podria mirar però no intervenir. Li va semblar perfecte. Jo no acabava de imaginar com ens organitzariem, però la meva imaginació es va quedar curta, la Ester era molt bona i jo encara ho havia de descobrir. Quan vem arribar va posar musica susu per ambientar i ens va servir una copa a cadascu.
Ella i jo estavem al sofà i vem tornar a agafar ritme, un petó llarg, i les seves mans que resseguien el meu cos expertament, primer sobre la roba i despres buscant la meva carn calenta sota la faldilla i sota el top. Jo estava super calenta i seguia els seus pasos, acariava el seu cul ben format per sobre els pantalons, vaig buscar els seus pits durs sota el top i ella em deia a l’orella que ho estava fent molt bé, que era fàcil, que només havia de fer el que m’agrada que em facin, que em relaxés i disfrutés.
Poc després ens vem traslladar a l’habitació, he de reconeixer que quasi haviem oblidat l’esteve, estava per allà buscant el millor lloc per mirar, però no s’acostava i veure que acomplia les normes em va relaxar del tot.
Un cop a l’habitació eens vem treure la roba amb certa pressa, voliem notar el cos de l’altre nu i va ser sensacional, l’ester tenia un cos d’escàndol, uns pits perfectes ni grans ni petits i un cul musculat impressionantmetn tens i ben format. Vaig seguir acariciant aquell cos fantàstic, em va agafar de la cintura i em va presionar contra ella, els nostres pits un contra l’altre. Notar els seus mugrons durs contra els meus em feia eriçar la pell, era una sensació genial. Les meves mans van anar explorant, els seus pits, el seu abdomen pla, el seu cul… Ella es va estirar sobre el seu llit, la fredor dels llençols va fer que els seus pits s’ericessin més si és que era possible i li vaig preguntar si me la podia menjar.
Va riure i em va dir que quan volgués. Vaig llepar el seu coll, vaig arribar als seus pits i vaig començar per fora, fent cercles i anava llepant així fins que vaig arribar als seu mugro, el vaig agafar entre els meus llabis I el vaig llepar, mossegar suaument i xuclar. Li agradava pels gemecs que feia i això em va animar a seguir.
Vaig fer el mateix a l’altre mugró i vaig anar baixant pel seu abdomen. Vaig jugar al seu melic i em vaig trobar un pubis ben rasurat que m’esperava. Un moment de indecisió em va fer parar. Ella em va somriure i va dir que entenia que em fes una mica de respecte per ara, que quan anés més calenta ja m’hi atreviria, que primer disfrutés jo.
Em va estirar sobre el llit i va començar a moure’s pel meu cos d’una forma espectacular, la seva llengua no parava i les seves dues mans tampoc, amb la qual cosa jo em sentia més acariciada que mai. La seva llengua va jugar amb els meus pits, amb una mica més de força de la que jo havia posat, mossegava una mica i m’alliberava i aquesta barreja de plaer i dolor lleu em posava a mil. Les seves mans van explorar el meu cul, i el meu sexe mentrestant. Jo també anava rasurada i això la va fer somriure.
Els seus dits experts van obrir amb paciencia el meu sexe i aviat van trobar el meu clitoris que va agafar amb dos dits i el va començar a moure, mentre l’altre mà acariciava els meus llabis menors i es perdia dins meu.
Estava molt mullada i va passar el seu dit moll dels meus fluxes cap al meu cul mentre la seva llengua començada a baixar creuant el meu abdomen.
En aquest moment ella es va girar, es va posar de 4 potes sobre meu i em va deixar el seu sexe a l’alçada de la meva boca per quan em vingués de gust. Jo la vaig començar a acariciar, buscant el seu clítoris, que era bastatn més gran que el meu i que anava molt bé per agafar amb dos dits i vaig entrar un dit dins el seu sexe que estava completament xop pels seus fluxes. Olor a salat caracteristica.
Vaig notar la seva llengua en el meu sexe, primer els llabis majors, despres buscant entrada pels menors i pujant entre ells per trobar el meu clitoris, que el va agafar entre els seus llabis mentre la seva llengua el llepava i xuclava amb passió. En sabia molt i m’estava a punt de correr, però sabia que jo havia de fer el mateix i concentrar-me per fer-ho bé va retrassar una mica l’orgasme. Vaig agafar el seu clitoris amb la meva llengua i vaig intentar seguir el ritme que ella em marcava, ella no va trigar a corre’s i jo vaig anar bebent-me tots els seus fluxes, quan jo em vaig correr, ella va xuclar el meu sexe i va baixar fins la vagina oon va ficar la llengua ben al fons. M’estava follant amb la llengua i em va agradar tant que em vaig tornar a correr aviat, va seguir baixant fins al meu anus i em va llepar també l’entrada al meu culet, primer suaument i després empenyent fort amb la llengua per entrar. Quan ja el va tenir ben moll va ficar un dit a dins i de mica en mica més al fons entrant i sortint amb delicadesa però amb insistència. Crec que em vaig correr per tercera vegada.
Jo estava quasi extenuada i creia que ja haviem acabat, però encara em quedava molt per saber.
Es va posar al meu costat, els seus llabis van segellar els meus quan anava a preguntar que havie de fer, i de mica en mica va anar posant la seva cama entre les meves, fins que de mica en mica es va anar girant sobre el meu cos i  vaig notar els seus fluxes sobre la meva vagina, ens vem quedar enganxades pel sexe, ella es fregava sobre el meu i aquesta sensació totalment desconeguda per mi (sembla ser que es diu fer la tisora) és d’allò més estimulant. Jo notava el seu sexe molt humit i calent i això em posava molta calenta. Ella va estirar la mà i va començar a acariciar el seu clítoris, jo vaig fer el mateix sobre el meu i de mica en mica vaig notar les seves contraccions, s’estavà corrent i el meu sexe va fondre’s amb el seu, els nostres fluxes es van trobar i vaig tenir un orgasme al.lucinant.
Ella es va aixecar, em va fer un petó als llabis i es va anar a dutxar.
Va ser llavors que em vaig adonar de la situacio de l’esteve. Estava assegut en una cadira a pocs metres d’allà amb cara d’al.lucine total i una erecció que estava a punt de reventar-li els pantalons. Em vaig aixecar, li vaig dir: feliç aniversari, espero que t’hagi agradat el regal. I encara que ell i jo mai haviem tingut sexe no em va semblar gaire ètic deixar-lo amb aquella erecció.
Suaument vaig descordar-li els pantalons i vaig treure el seu sexe, estava infladíssim i calent. El vaig agafar amb les mans, acariciant-lo suaument i després el vaig agafar amb els meus llabis, el vaig llepar i vaig empassar-me’l una vegada i una altra. Li vaig fer una mamada de campionat. Va explotar dins la meva boca, em vaig beure la seva llet i li vaig dir que anava a la dutxa amb l’ester que ens veuriem un altre dia per comentar la jugada.
Jo vaig anar a la dutxa on l’ester i jo vem seguir jugant una bona estona, quan vem sortir l’Esteve havia marxat i vaig decidir quedar-me a dormir amb l’ester. Qui em va despertar amb una nova sessió de sexe lesbic d’alt nivell. Va ser una nit fantàstica, que jo no oblidaré i L’Esteve tampoc. Des de llavors quan ens veiem parlem obertament de sexe i aprenem molt l’un de l’altre. El que mai no comentem és la mamada, ja que som amics i allò va ser una excepció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada